Svenska
MEDLEMSRECENSION

Super Street Fighter IV

Super street fighter IV tar allt som var bra med street fighter IV och gör allt dubbelt så bra.
Nya karaktärer, nya banor, nya ultras och nytt bättre online läge.

Endless battle är det första av tre nya online funktioner och är som herren på teppan fast med mera stryk. Två möts den som vinner stannar kvar och nästa i kön kommer att leverera eller få på pälsen.

Den andra är turnament mode. Man kör 1 vs 1 och dom två som är bäst möts i slutet i en fet epic battle.

Den sista är team battle. Två team, en ur ena laget möter en ur det andra laget och fightas medan de andra kollar på. Sedan möts två andra ur båda lagen osv.

Dom här nya online lägena gör det mer varierande. Så om du är trött på vanliga rankade matcher kan du alltid prova någon av de andra lägena som finns.

Det som gör super street fighter IV till det mästerverk det är, är att det är så så balanserat. Man kan inte button macha och vinna utan man måste finslipa och ägna mycket tid åt träning vilket många tycker är det jobbiga med spelet. Att man inte bara kan ta upp kontrollen och fega sig igenom.

Det gör matcherna roligare för båda spelarna och det blir roligare online.

Det ända som jag inte gillar med super street fighter är det faktum att dom inte summerar ihop storyn. För varenda ny karaktär man kör igenom arcade mode med så är det bara att man ska fightas i turneringen som alla har hört om. Det kanske är för mycket begärt ur ett fighting spel men det är det som jag tycker inte är så bra.

Jag gillar inte heller dom tecknade serierna som är i början och slutet. Inte speciellt snyggt gjorda och det ser ut som man slängde ihop alla sista månaderna. Hellre vill jag ha samma animerade stil som dom har i rival battle scenerna.

Förutom det så är det ett fantastiskt spel för både gamla och nya street fighter fans eller bara dom som gillar fighting genren.

Skriv gärna vad jag kan förbättra men var inte för hård eftersom det är min första recension :)

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10