Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sly Collection

Sly and the Thievius Raccoonus: 6/10

Sly är den ända kvar i sin familj efter att den förskräckliga 5an dödat hanns föräldrar och tagit alla sidor ur Thievius Raccoonus och delat dom bland sig. Nu är det slys jobb att sno tillbaka dom och besegra den förskräckliga 5an.

Egentligen är det ingenting nytt i det här spelet eller i de andra 2 bortsett från grafik uppgradering och trophies. Ironiskt är att min tv gick sönder så jag är och var tvungen att spela på en tjock dålig tv vilket betydde ingen bättre grafik enligt mig :( .

1an va aldrig min favorit direkt serien blev bättre och bättre och inte motsatsen. Ja i alla fall man har bara 1 liv högst 3 (dåligt) inte den frihet sly är känd för (dåligt) men det va det första spelet så jag förstår det. Och det är väldigt kort (dåligt) om man inte fokuserar sig på trophies som jag gjorde.

Sly 2 Band of Thieves:7/10

2 år efter att sly besegrat clockwerk får han reda på att en liga med namnet klaww ligan som har fått en eller fler delar av clockwerk och använder dom det är upp till sly och hans bästa vänner bently och murray att hitta och förstöra delarna innan clockwerk bli återuppbygd. Kort sagt en väldigt bra story.

Jag märkte små förbättringar grafiskt i sly 2 däremot dom va inte stora. Ljudet är fortfarande väldigt bra och passar in med miljön nu får man också spela som bently och murray och inte bara sly vilket gör spelet mer roligare. Nu kan man också utforska platserna man är på med vakter som går runt och patrullerar man kan stjäla mynt och föremål man kan använda för att köpa förmågor. Och nu har man inte bara ett till tre liv vilket gör att man inte får panik hela tiden.

Karaktärerna är också mycket roliga det är alltid roligt att se en konversation mellan sly och carmelita de får alltid upp stämningen.

Däremot är spelet fortfarande inte perfekt. Bannorna man är på kunde blivit bättre och större. Och det händer ofta samma sak i storyn.

Sly 3 Honor Among Thieves: 8/10

Sly som är en del av cooper familjen får reda på att hela hans släckt har gömt en stor del av deras byte i ett släckt valv. Men när sly kommer till ön visar det sig att en doktor m varit där i flera år och försökt öppna valvet och under tiden byggt upp ett fort som ingen kan ta sig in i. För att ta sig in i fortet och få vad som är hans måste sly leta nya medlemmar till sin liga för att ta sig in.

Grafiken va faktiskt rätt hyfsad i det här spelet ljudet va också väldigt bra det får mer glädje eller sorg i världen vilket är en posetiv sak. Karaktärerna är fortfarande roliga och levande. Men det finns ett problem med dom (kommer till det).

De flesta saker som va dåligt i 2an har blivit fixade men fortfarande finns det problem: Karaktärerna ser i vissa kort filmer riktigt skumma ut det är inget för alvarlig problem det är bara lite jobbigt.

Värdering:

Det här spelet va riktigt bra och när jag klarat alla 3 blev jag lite deppig att de va slut men nå ja det kommer en 4a. Vissa saker kunde däremot blivit gjorda bättre men efter som spelen är gamla så är det inget jag igentligen kan gnälla på. Jag ger The sly trilogy 7/10

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10