Svenska
MEDLEMSRECENSION

Peter Jackson's King Kong

Story:Det handlar om att Jack (du) Ann och Carl och ett dusin andra människor ska till skull island för att filma en bortglömmnd civilisation varför Carl går igen allt detta för att filma det förklaras aldrig i spelet.

Senare splittras Carl från Jack och Ann och såklart hittar Jack och Ann den bortglömmnda civilisation och Jack blir fångad och Ann ofrad till King Kong vad som händer sen måste ni köpa spelet.

Grafik: 1/10 det ser ut som om du spelar det på ett gamecube vilket det först var gjort för.

Ljud: 5/10 jag gillar inte grafiken men ljudet varför? för att det påminner mig om hur kul det va när det var nytt till gamecuben.

Spelbarhet: 1/10 klara spelet och du har allt End Of Story.

Hållbarhet: 4/10 jag gillar Hållbarheten lite för att när du klarar spelet kan du välja nivå så om du bara gillar att spela king kong kan du det.

Känslan: Det känns ibland som om du verkligen är på skull island och ser alla de här galna/muterade djuren men ändo när
grafiken ser ut som for 5 år sen så har det en väldig svag känsla till sig

End: känslan är bra i vissa delar men oftast är det ingen dom kunde ochså gjord spelet bättre men det värkade bara som dom ville käna massor pengar fort och bryde sig inte om de dom sålde det till skulle fåt högre om man såg uppgraderingarna...om det äns fins några.

en väldig dålig remake från gamecube till xbox360 när det var nytt för gamecube såg det och kändes bra för då va grafiken så hela tiden...ja mest utav grafiken

Bild: jag har slösat lika mycket tid på bilden som dom har med remaken

Funny stuff: när jag jobbade på det här så var jag inte inlogad och när jag logade in glömde jag att kopiera allt jag skrev så nu blev den kortare

Samlat betyg: 5.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10