Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Black Ops

Detta blir min första recension här på game reactor.Tänkte då börja med cod black ops till ps3.

Bakgrundsstoryn bakom spelet är inget jag tänker lägga ner mkt tid på eftersom ni alla redan gogglat eller läst om spelet så det känns som en upprepning. jag ska försöka koncentrera mina recensioner på spelupplevelsen.

so here we go..

black ops är är som alla känner till ett 1 person shooter som tyvär inte dom fantastiska infinty ward gjort. dom släppte denna del till treyarch som även gjorde cod world at war som faktiskt är ett av dom bästa cod spelen enligt min mening. mer om det i annan recension

vi ps3 ägare får ju allt som ofta lite sämre versioner pga att allt för många utvecklare programmerar allt på den lättanvända xbox och sedan konventreras det över till ps3 vilket skapar ibland stora men oftast små skillnader för oss

I detta fallet så inriktar jag mig på multiplayer delen först innan jag går till campain mode.

vi har fått 4 tror jag till dagens datum med patchar som ska fixa till online läget som fortfarande känns darrigt. det är mkt strul med connection problems och frysningar av konsoler som jag upplevt oxå. detta gör att man känner sig lite lurad att det blev så pass mkt strul. 2011 ska vi kunna kräva mer som konsumenter. vi fortsätter mer om det sedan nu går vi in på spelet.

Grafik. 8.5

som vanligt i normalläge är spelet på tok för ljust fast min tv är bra inställt för ps3an önskemål. jag drog ner ljuset till 2 staplar och fick då en okej svärta . detta är ett måste i många spel. att kontrollera ingame ljus och konstrast som ofta är för höga och ger mattade färger utan tryck

jag tycker grafiken har speciellt på ps3 versionen från modern warfare fått
en upplyftning. ljussättning i spelet känns mer hemma på något sätt, tycker animationerna är mjuka och följsamma fps känns gansta stadig. dock droppar den till och från i hård grafisk miljö men jag tycker absolut inte det påverkar spelupplevelsen.

Ljud. 7

Det smäller och låter som det ska men ändå får jag känslan att ljudet känns lite grötigit och komprimerat. röstmässigt låter det som alla spel i mitt tycke halvdana presentationer av skådisarna som ofta låter lite statiska. men det är inget jag lägger ner vikt på. men i allmänhet så är ljudet helt ok.

SpelBarhet. 9

singel player delen är inte lång. inte speciellt svår heller. spelat igenom en gång på normal en gång på hard. det känns som storyn är lite mer av vikt här. den är bra med underbara tvistar fram och tillbaka som får en att tänka. jaha va det så. en stund senare gnuggar du dig i huvudet tänker VA!!

du spelar lätt igenom spelet på runt 5-8 timmar beroende på din erfarenhet. det tycker jag är helt ok för en singel spelar läge. sedan har du ju utöver det muliplayer delen som kan ge 100 tals timmar om man vill få allt och bli ett pro*ler*

multip. 7

där kommer strulet. jag älskar online läget skarpt om det inte hade varit för alla buggar som tex spelet låser sig. nätet hoppar ut. ljud buggar otroligt dålig fps och gamelag påverkar detta från att bli högre betyg men en uppdatering till så kanske dom fixar det. vi får hålla tummarna.

slutbetyg .8

du har en stabil mkt rolig singel kampanj. du har ett otroligt online läge om buggarna fixas. du kan lätt njuta av detta spel även om xbox 360 versionen just nu är mer stabil i multiplayer delen. spelet har sina brister. vill du bara spela online. mitt råd. avvakta till dom patchat det ordentligt. är du ute efter spela offline njuta av kampanj delen är det givet köp.

tack för mig.. men treyarch. Va rättvisa mot oss ps3 spelare vi vill ha samma spel och samma anstränging i våra versioner som 360 får. det förtjänar vi eftersom vi valt ps3 som spelkonsol för VI gillar den. kan ni olika programmerare inte fixa det låt då bli, eller skicka det till sonys killar som kan.

tack för mig.. kramisar

Medlemsrecensioner37
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10