Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Call of Duty: Black Ops

Skrivet av: Rosengren99   2011-01-29

Ett tag var jag besatt av MW2.... men nu när jag har gått över till COD:Black ops så inser jag att det är MYCKET BÄTTRE ÄN MW2!!! Black ops är det bästa FPS, spelet någonsin. Storyn är kul att spela. Det finns många vapen på online,split/screen. Zombies tröttnar jag nog aldrig på att köra. Jag rekomenderar Black ops på 100%!----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: special ops
    2011-01-31 14:44
    Medelmåttig rec ! Ganska bra innehåll fasst alldeles för kort

    Men du blirt säkert bättre!
     
  • Skrivet av: Wch93aW
    2011-02-05 18:42
    skriv mer annars kan ingen ta din rec allvarligt :/
     
  • Skrivet av: Aytoman
    2011-04-20 11:07
    Mäta sig med Activision? varför skulle man vela mäta sig med dem. det är Treyarch som gjort spelet. Så om det är några man bör mäta sig med är det dom. Activision är blott Spelets utgivare, inte utvecklare.
     
  • Skrivet av: Rosengren99
    2011-05-14 14:15
    Har gjort en ny recension nu!
     
 
Mitt betyg:10/10
39 medlemsrecensioner
Samlat betyg:7.7/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Mac
  • Genre:
    Action
  • Utvecklare:
    Treyarch
  • Utgivare:
    Activision
  • Antal spelare:
    1-4
  • Premiär:
    09 november 2010
Omröstning Hur intresserad är du av Esport?
  • 5% Väldigt mycket
  • 11% Ganska mycket
  • 35% Kan kolla i brist på annat
  • 41% Helt ointresserad
  • 8% Vad är Esport?
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +