Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 2: Among Thieves

Skrivet av: PhMan   2011-01-31

Ja, vad säger man om Sony's flaggskepp som inte redan är sagt? Jag kan börja med att berätta att jag gillade första spelet med Nathan Drake i huvudrollen. Massor! Så förväntningarna och förhoppningarna var höga när jag för första gången drog igång del 2 i detta fantastiska speläventyr.

Första intrycket är att grafiken är det bästa som finns i spelmarknaden idag. Varför är inte alla spel så?? :) Jag vet inte hur de lyckades, men spel har aldrig sett bättre ut! Makalöst bra! Spelet börjar lite kryptiskt med en Nathan Drake som kämpar för livet efter att ha varit med om en tågolycka. Sakta börjar den kryptiska inledningen nystas upp och man befinner sig mitt i ett äventyr av stora mått! Handligen är superb och man har verkligen ansträngt sig för att få till en bra story. Nathan kastas in i ett fult och smutsigt spel tjuvar emellan på jakt efter den förlorade staden Shangri-La! Man kastas mellan kontinenter med häftiga uppdrag och varierance miljöer. Man introduceras för nya karaktärer men även en del gamla ansikten dyker upp igen.

Det finns så mycket man kan skriva om spelet så jag vet inte vart man börjar och vart man slutar. Uncharted 2 är lite bättre när det gäller ALLT jämfört med första spelet. Grafiken är bättre, ljudet är bättre, handligen minst lika bra, bättre variation på uppdrag, rolig och helt enormt fantastiska miljöer! Tåg-scenen... WOW! Inte ofta man får en "jaw-dropper"... Spelet är lagom långt och är egentligen så bra ett spel kan bli enligt mig. Rösterna och karaktärerna är så perfekta så spelet känns som en perfekt film och handling och skådisar klaffar till 100%! Den är helt enkelt perfekt och en självklar 10! Det finns egentligen inget negativt med spelet (om man nu gillar 3:rd person shooters).

Avslutningsvis kan jag säga att jag verkligen ser fram emot tredje spelet som kommer under året och samtidigt kan jag inte låta bli att undra.. hur kan det någonsin kunna bli bättre?

Medlemsrecensioner41
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10