Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed: Brotherhood

Skrivet av: Knaan   2011-02-21

Nu har jag spelat igenom Assassins Creed: Brotherhood. Lite sent då jag fick det i Julklapp, tillsammans med mitt Playstation 3.

Jag har egentligen ingen lust att skriva recensioner, då jag är så bedrövligt dålig på det. Kanske borde man försöka sluta ha åsikter om man inte kan förklara varför man tycker så? Jag vet inte. Men nu ska jag försöka iallafall.

När jag först spelade Assassins Creed: Brotherhood var jag skeptisk. Aningen, iallafall. Då jag inte gillade det första så himla mycket, visst var det bra. Men jag orkade inte ens klara ut spelet.

Jag tyckte att spelet är bra, helt klart. Även om kontrollen i vissa tillfällen kunde vara riktigt irriterande och rent av oanvändbar.

Grafiskt är det snyggt. Det är väldigt snyggt. Jag gillar storyn och det är stort nog för mig, och det finns mycket att göra.

För det gör det, i rom kan du följa storyn och göra dessa huvud uppdrag, eller bara springa runt, göra side quest och leka super ball när du hoppas över husen. Du kan närmligen öppna affärer och banker, om du vill. För att tjäna dig pengar, och som i fable, bli helt oberoende utav pengar, och på så sätt göra precis vad du vill.

Det är väll egentligen det bästa med spelet, alla timmar du kan spendera på att utforska, lösa pussel och leta skatter, i den enorma värden.

Visst går vissa uppdrag på rutin och det är frustrerande när tempot blir för högt för vad kontrollschemat egentligen klarar av. Och även de tekniska brister det är med den dåliga bild uppdateringen och bitvis dålig grafik, så är det ett bra spel.

Det finns också en multiplayer del som jag inte alls kan skriva något om då jag faktiskt aldrig har provat den, tyvärr. Jag har hört att den ska vara hyfsat bra, men jag kommer inte heller prova den ändå. Jag kör på mitt 360 för det mesta.

Förmodligen är Assassin's Creed Brotherhood ett utav årets mest kompletta spel dock. Iallafall så är det en utav de bättre spelen som kom ut 2010 och kommer säkerligen stå med på min lista till årets bästa spel, när jag färdigställt den. (Behöver spela Heavy Rain och God of War III också)

Jag tackar för mig_Knaan

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10