Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed: Brotherhood

En värdig uppföljare, som faktiskt är bättre en föregångarna

Brotherhood tar vid exakt där föregångaren slutatde. Den Mystiska skurken från 2:an flyr från Vatikanstaten och du måste göra det samma, innan det myllrar av vakter både här och var.

Efter detta så inleder du en story som driver mot att hitta och döda den nya och (självklart) onda härskaren (som påminner om Prins John av någon anledning) samt även skurken från 2:an som nu är Påve.

En del sidouppdrag och en klar storyline som du kan hålla dig till om du ionte vill ta del av sidouppdragen. Precis som i 2:an har du här en viss typ av sidouppdrag som leder till en kraftfullare Armor (plus en ny dolk).

Lika mycket fantastisk Parkour som i det förra, lite mer kontroll känns det som man har dock. men fortfarande händer det att man hoppar rakt ut och slår ihjäl sig på gatan i Rom fast man var säker på att man hoppade mot den lilla avsatsen framför en.

Spelet är märkbart kortare än föregångaren och denna gång håller du dig bara i en stad (Rom). Men! Spelet är roligare och kortheten får det att kännas mer intensivt och inte lika virrigt.
En rolig nyhet är att man kan renovera hela stadens blacksmiths och tailors samt rekrytera och skicka ut assassins på missions i andra länder för att tjäna lite extra cash.
Allte detta efter ens egen villa blivit sönderbombad av fiendekatapulter.
Detta gör inte så mycket då det är inledningen till ett fantastiskt spel

Plus: Bättre kontroll, bättre Story och Intensivitet
Minus: Kort, Bara en stad att röra sig i

Spännande och actionfyllt som inget Assassin's Creed fan bör missa

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10