Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Call of Duty: Black Ops

Skrivet av: Tobbe91   2011-05-21

Så......Call Of Duty:Black Ops..

Kommer ihåg när jag fick höra om det här spelet jag tänkte SATAN vad coolt.

Jag köpte det och spelade igenom Singleplayer och hade roligt. Jag o min polare lirade Zombies och vi älskade det!

Men sen...... mutiplayer...jag minns hur besviken jag blev så jag la spelet på hyllan i ett halv år och spelade Mw2.

Nu vet jag att ni tänker *varför drar idioten in mw2 i detta spel?*

Jo för att efter ett tag gick jag tillbaka till Black ops multiplayer och spelade det igen.
Och då....gick det uppför mig att Black ops är geniallt utvecklat, dom som säger att mw2 är bättre är 2 kategorier, Quickscopers och dom som vill ha ett nybörjarvänligt spel... Jag märkte att det tar mer tid att lära sig Black ops än mw2 där det bara är run and Gun.

Och sniper varför klaga det är det snipern är till för...sitta tillbaka o vakta något eller ge suport inte springa omkring med o använda som ett makingevär.

Och för att inte tala om killstreaksen, jag kan babbla i timmar om hur sköna och lugna dom är, ingen av dom är Op osv

När allt detta kom till min insikt finns det inget annat att sätta än en KLAR 8

Slutsummering: Ett svårare Call of duty multiplayer och mer ballanserade Killstreaks som inge gör något väsen av sig som PaveLow, Harrier.

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: bjooo
    2011-05-21 13:06
    10/10 ! du måste skoja
     
  • Skrivet av: Pinkeinke
    2011-05-21 13:27
    eller hur..Black Ops sög röv! Cod4 ftw och BF3 kommer piska Cod serien, så jävla gött
     
  • Skrivet av: ola96
    2011-05-21 13:29
    Inga OP killsteaks, sry mannen, dom flesta killstreaks förutom UAV sakerna är OP.
     
  • Skrivet av: Captian Price
    2011-05-21 15:10
    Riktigt bra spel! Dock så är World at War och Call of Duty 2 bättre.
     
  • Skrivet av: Issuezz
    2011-05-21 15:12
    nej, nej bara nej....
     
  • Skrivet av: Threedrake
    2011-05-21 19:17
    Nej, 10/10 är det inte värt. Inte enligt mig iallafall.
     
  • Skrivet av: Andy_Lund
    2011-05-21 20:40
    Spelet får 5/10 av mig.

    +balanserat onlineläge, zombie mode

    -gammal grafik, trist ljud, tråkig story, tråkiga onlinebanor, tråkiga vapen.
     
  • Skrivet av: SanBao
    2011-05-22 13:11
    10/10?
    Det ultimata spelet alltså?
     
  • Skrivet av: Xbox Crasher
    2011-05-22 18:01
    tänk på att 10/10 faktiskt står för"Mästerverk"..
    snacka lite mer singeplayer och skriv om design, grafik, ljud etc, så har du en skitbra recension!
     
  • Skrivet av: Jakey
    2011-05-24 21:55
    Det här spelet är så jäkla dåligt att det finns inte ord!
     
  • Skrivet av: viktorgamer89
    2011-06-12 11:56
    Hm, jag skulle gett det 9/10, men 8 är ju också bra.
     
  • Skrivet av: viktorgamer89
    2011-11-06 17:54
    Black Ops har den bästa kampanjen i CoD-serien medan MW2 har det bästa multiplayerläget. WaW är också bättre än Black Ops i multiplayer.
     
 
Mitt betyg:9/10
39 medlemsrecensioner
Samlat betyg:7.7/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Mac
  • Genre:
    Action
  • Utvecklare:
    Treyarch
  • Utgivare:
    Activision
  • Antal spelare:
    1-4
  • Premiär:
    09 november 2010
Omröstning Laddar du ner gratisspelen man får via PS Plus och Xbox Live Guld?
  • 13% Ja, alla
  • 28% De flesta
  • 25% Bara de jag vill spela
  • 8% Nej, sällan/aldrig
  • 27% Har inte dessa tjänster
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/





BETA +