Svenska
MEDLEMSRECENSION

Portal

Skrivet av: Sizzle   2011-05-25

Efter att en kompis rekommenderat spelet och jag faktiskt läst på om vad det handlade om samt även hört låten tidigare så tog jag mig ann att spela det. I den stunden dock kände jag inte till om hur kort det var men jag förstod den enkla principen att man spelade som Chell och skulle lösa en massa pussel med hjälp av portaler.
(Snabbt om min personliga spel smak, jag gillade inte pussel spel och det var något som inte lockade alls. Fann inte det roliga med att bara lösa en massa pussel. Detta var ju på väg att ändras.)
Väldigt snabbt var jag inne i spelet och såg allt med portaler men det var en sak som skrämde mig lite och det var GLaDOS. Jag är fortfarande osäker om varför men bara att höra henne prata och hur hon blev värre ju längre in man kom var något som jag såg som misstänksamt och skrämmande.
Jag erkänner att jag stängde av och på spelet efter att ha spenderat en kort tid på att klara olika delar. Det gjorde självklart att det tog längre tid än förväntat att klara spelet men det var så jag gjorde då.

Jag känner en sorg över att spelet varade en sådan kort tid men en glädje över att Portal startat mitt intresse för pussel spel.
10/10 eftersom spelet var riktigt bra, de var väl tänkta pussel och Ellen McLain som GLaDOS.
Första spelet jag verkligen älskat så här mycket som jag gör!

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10