Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Killzone 3

Skrivet av: pellapoo   2011-05-28

Kliizone 3 är så mycket bättre än sin föregångare. Borta är den sega styrningen och grafiken är betydligt mycket bättre. Först nu ger man Xbox360 en match och tom slår den på fingrarna. Visst är detta precis som COD men det är precis vad jag ville ha, ett COD i Scifi miljö med riktigt coola fiender.

Detta spel är oerhört välgjort, actionmomenten är grymma musiken är episk minst sagt. Grafiken är också denna i allra högsta klass, ibland måste man bara stanna upp o kolla sig runt omkring på allt fantastiskt som sker runt omkring.

Spelet har dock lite brister storyn är värdelös, karaktärerna är riktigt dåliga (förutom Helghast förståss) och man har därför svårt att leva sig in i spelet. Spelet saknar finess som i tex Crysis 2. Sen tillsist är spelet lite väl kort.
Men trots dessa brister så är spelet ett sånt otroligt hantverk så att det förtjänar minst en 9. Det är ju betydligt bättre än Halo Reach.

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: Imperial scout
    2011-05-28 10:45
    Bra och sammanfattande recension. Kunde ha varit längre dock. Men jag håller inte med om betyget, jag älskade hur det var i tvåan, som i mitt tycke är mycket bättre än trean. Men smaken är ju som baken.
     
  • Skrivet av: Captian Price
    2011-05-28 10:59
    Tvåan är mycket bättre.
     
  • Skrivet av: ola96
    2011-05-28 20:36
    Vadå "slår xbox på fingrarna"? Ps3 har spöat Xbox flera år nu, Killzone3 var bara ytterliagre ett spel som gjorde köttfärslimpa av 360n.
     
  • Skrivet av: polartoad
    2011-06-02 17:35
    Lite kort recension kanske men...
    Gillade multiplayer, fast menyerna var sämre i 3:an sen fanns det för få kartor också.
    Singleplayern var ju bättre i 2:an.
     
  • Skrivet av: pellapoo
    2011-06-06 21:44
    Jag vet att många gillade tvåan bättre. Men jag ville bara skriva detta för att vissa spelare föredrar 3:an (bl.a jag).

    När det gäller multiplayer så har jag inte spelat så värst mycket, ville därför inte kommentera det.

    Ola96: Jag köpte PS3 för jag trodde grafiken var bättre. Men jag har inte upplevt alls att så är fallet snarare tvärtom. Det är väl dessutom konstaterat att spel överlag är lite snyggare på Xbox pga programmerares oförmåga att jobba i open GL.
     
  • Skrivet av: Jägermeister94
    2011-06-11 15:19
    Först nu ger man Xbox360 en match och tom slår den på fingrarna. Visst är detta precis som COD men det är precis vad jag ville ha, ett COD i Scifi miljö med riktigt coola fiender.

    Skojar du? Anledningen till att Killzone VA BRA var för att det inte va CoD. KZ2 hade allt detta är nåt förvrängd korsning mellan KZ2 och MW2 altså helt kasst. Ett stort misslyckande helt enkelt.
     
 
Mitt betyg:9/10
13 medlemsrecensioner
Samlat betyg:7.1/10
Info
Omröstning Hur mycket bryr du dig om achievements/troféer?
  • 22% Mycket, ger spelen mervärde
  • 54% En del, kul grej ibland
  • 21% Varken eller, bryr mig inte
  • 3% Hatar dem
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +