Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Orange Box

Skrivet av: wolf353   2011-06-30

The orange box...Det är verkligen ett bra spel om du gillar Portal,Half Life 2 och team fortress 2.The orange box har fem spel i sig.Så vi börjar med Portal.


Portal handlar om att du är en tjej som heter Chell som är in låst i ett stort labratoriom där glados är ledaren.Glados kommer vi till sen.det börjar med att du vaknar ur en form av en säng.Du är i ett rum med en radio,en toa,en mugg,och en anteknings papper.efter en stund hör du en röst som är lita konstig.Ena sekunden har rösten en ljust röst sen en mörk.hon pratar om var du är och hur du kom ditt tror jag.sen öppnar hon portalen så att du kan komma ut ur rummet.Sen var du i gång.du kommer till olika test chamers där du ska kunna klura ihop vad du ska göra för att komma ut.det finns 19 st test chamers och alla har sin svårighets grad test chamer 1 är jätte lätt fast test chamer 19 är jätte svår.fast det tyckte inte jag.på en test chamer får du portal skjutaren.portal skjutaren skjuten en blå portal och en orange.fast när du får din första portal skjutare så skjuter den bara blåa portaler så du får vänta tills du hittar den andra.allt detta gör du för att glados ska se hur klok mäniskorna är och hur dom över lever faror.nu kommer vi till glados glados är en stor robot som leder företaget Aperture Science Enrichment.farför hon heter glados är för att det är en förkortning av hennes rkitiga namn.hennes riktiga namn är Genetic Lifeform och Disk Operating System glados.nu ska jag inte berätta mer om portal ni får se själva i spelet.Grafiken är okej fast portal tvås grafik är bättre.Det finns också ibland buggar som är ganska störiga som får dig att sitta fast ett tag. i portal så finns det inga riktiga vapen t.e.x minigun,k pist m.m där har du bara din portal skjutare som inte tar någon skada på fiende.Det finns bara en slags fiende och det är turrets.dom skjuter dig med riktiga skott så fort dom ser dig.så du måste skjuta en portal under den och en på taket lite längre ifrån turreten.

Half Life 2 är det roligaste spelet du kan tänka att berätta storyn är inte så lätt för att jag måste berätta Half life 1 story först så att ni fattar.så ni får kolla på mitt andra spel information som jag ska göra snart som handlar om Half life 1 där berättar jag även om storyn om Half life 2.

Team Fortress 2 fokuseras kring två motsatta grupper som konkurrerar om ett huvudsyfte. Dessa grupper, Pålitlig Schaktning och rivning (röd) och Builders League United (BLU), är tänkta att representera två holdingbolag att mellan dem i hemlighet kontrollera varje regering på planeten.Spelare kan välja att spela som en av nio klasser i dessa grupper, var och en med sina egna unika styrkor och svagheter. Även om förmågor i ett antal klasser har ändrats från tidigare inkarnationer Team Fortress har de grundläggande elementen i varje klass fanns kvar.Spelet släpptes med sex officiella kartor, men 25 extra kartor, 9 kartor arena, och fyra utbildningsprogram har tagits med i senare uppdateringar.Dessutom har flera av gemenskapens samlade kartor släppts. När spelare ansluta sig till en nivå som för första gången visar en introduktionsvideo hur du slutför sina mål. Under matcher, ett evigt missnöjd kvinna med röst av Ellen McLain meddelar olika spel händelser under högtalarna.Spelaren gräns är 16 på Xbox 360 och PlayStation 3.På PC, en vanilj kan servern hålla 24 spelare, men under 2008 Valve uppdaterat Team Fortress 2 till att omfatta en server variabel som gör att upp till 32 spelare.Utomstående ändringar har gjort det möjligt att ta emot upp till 36 spelare på en server.
Team Fortress 2 är den första av Valves spel för flera spelare att lämna detaljerad statistik för enskilda spelare. De omfattar tiden spelar som varje klass, de flesta fått poäng och den mest fångar eller uppnådda mål i ett enda liv. Ihållande statistiken säger spelaren hur han eller hon håller på att förbättras i förhållande till denna statistik, till exempel om en spelare kommer nära sitt rekord för den skada i en omgång.Team Fortress 2 innehåller också många "prestationer" för utföra vissa uppgifter, såsom att göra poäng ett visst antal dödar eller slutföra en runda inom en viss tid. Nya uppsättningar av klass-specifika insatser har lagts till i uppdateringar, vilket lägger till nya förmågor och vapen till varje klass en gång olåst av spelaren. Detta upplåsbara Systemet har sedan expanderat till ett slumpmässigt chans system, där spelaren kan också få objekt genom att helt enkelt spela spelet.Achievements upplåst och statistik från tidigare spelade matcher visas på spelarens Steam-gemenskapen eller Xbox Live -profil sida.grafiken är faktiskt bra för att vara ett sån gammalt spel det är också lite teknat så tänk dig vanlig grafik plus teknat då får du tf 2 grafik.

Medlemsrecensioner47
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10