Svenska
MEDLEMSRECENSION

FIFA 11

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att spela fotboll och det finns massa funktioner som man kan spela. "Avspark" så kör du en simpel en mot en match antingen du mot dator eller du mot en kompis. Sen går det också att köra Be-A-Pro som handlar om att du ska vara en spelare och köra mot ett dator lag eller mot din kompis. På FIFA 11 kan man också vara målvakt. Sen kan man spela turneringar och köra karriarläge där man antingen en tränare (fast du får spela matcherna med laget) spelande tränare (du har en egen spelare som du är både tränare och spelare med) och spelare (du är bara din gubbe och tränarna bestämmer vilka som startar och sådant.) Du kan också köpa spelare via karriärläge. Turneringar finns, du kan skapa egna och välja av riktiga turneringar. Sen så finns det Virtual Pro, du har din egna Pro. Du ska låsa upp bedrifter för att göra din spelare bättre och kan utmana andra i en rankad pro match eller skapa ett lag och ha någon mer med och köra mot andra lag.

Vad jag tycker om spelet
Jodå, jag har följt FIFA länge och jag har kört Playstation 2-FIFA innan det här kom. Jag har fastnat på Virtual Pro-delen men jag tycker att vissa grejer är väldigt öken. Ett roligt spel men jag tycker inte att datorerna är bra. Dom har faktiskt misslyckats totalt med dom. Proffs och Världsklass ska inte vara superstor skillnad eftersom dom är efter varandra men här är det enorm skillnad. Går knappt att ta bollen när ett värdsklass lag ska dribbla men dom kan ta bollen från mitt lag. Proffs är omänskligt och väldigt overkligt. Lagen på proffsnivån är bra i försvar men är helt öken när dom får boll. Det är verkligen så att det är bara ett lag som attackerar och det är du själv. Annars så tycker jag att det är ett bra spel och det finns många bra funktioner. Det är riktigt skoj att möta folk online eller ens kompisar eftersom då känns det mycket mer verkligt.

Betyg till spelet
Grafiken: Väldigt bra tycker jag men det som fattas är att om du inte har en riktigt stor TV så blir grafiken ganska dålig. Annars är graiken världsklass. Beror bara på vad du har för TV.

Spelkänsla: När du är väl inne i spelet är det svårt att sluta. Jag minns att jag körde med min kompis Virtual Pro och vi spelade cirka 15 matcher en dag och en match tog cirka 15 min + förbereda sig och vänta på motståndare. Världsklass.

Ljud: Stör mig alldeles för mycket på att dom säger fel så ofta. "Den går ut till inkast". "Hörna för (något lag)".
Det händer liksom väldigt ofta. Men sen är klacken bra samt så gillar jag musiken.

Hållbarhet: När väl FIFA 12 kommer så slutar man spela FIFA 11 eftersom man köper det nyare. Men det är bra att dom har online uppdatering så när man kör online så kommer spelarna som är köpta av en klubb i verkligheten till spelets klubb. På det sättet kan man stanna på FIFA 11 istället för att köra FIFA 12.

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10