Svenska
MEDLEMSRECENSION

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

Mräkans, det här va bra.
Massor me magi så man trollar jarlingarna av sig. Inte illa. Jag använde confundus på Ron och han fick fnatt. Jag använde lingardium vindariosa på prof. Wiggett: rätt i solar plexus. Sen att det inte e verkligt är en annan sak. men om man tänker riktigt mycket så är ju många simulutanter inte realistiska.
Det sämsta va nog special content när man inte fick se den där extra scenen.
Annars va ju mycke bra: därför ger jag den en tia.
Sånt som var bra var effekterna, muskeltonerna, storyn, färgkulörerna och sånt. Man känner den engelska stilen rakt igenom, det känns liksom (btw jag har vart i england så jag har källa). Sen kunde man "Wanda" på misc. som maten den bara flög åt allla håll. Fett kul tänkt där av Neversoft-studion, dem som gjorde THPS.
Men sen så var det ju en till grej; filmen kom ut innan spelet så mycke blev avslöjat, nästa film kan de ju tänka innan liksom.
Det här spelet var inte värt pengarna, jag hade kunnat betalat mer, då jag har rätt mycket på kontot. Så då kunde ju deras vinst ökat också har de råd med mer spec. FX nästa gång.
Va är då meningen med Harry den här gången? Jo man vill ju inte spoila allt men det är rätt laddat. Han ock Hermione blir ovänner medan Ron o han pussar varandra på munnen, nä jag bara skoja! Men tänk va kul addition de hade vart , vill nästan maila NS, va tycker ni?:)
Haha, jaja, tillbaks till allvar. Han fightas mot voldemort och det spars inte på krutet som man säger. Varje liten pixel-effekt måste kosta runt 400-500$ cash riktigt bra. Om GR kunde se sådana detalljer kanske de hade vart mer rättvisa. Fasen va jag hade kul man kunde ju göra så mycke olikt.
Petter om du läser så först hej, jag e ny, men jag har läst er sen 2009-Mars ungefär. april
jag är intresserad att spel beghöver ni nån som testar kvalitet eller dylikt så vore det grymt.
Mäki om du eller nån läser skicka mail till Petter.

Fakta/Bakgrund: Harry är född av trollkarlar men dom dog också så blev han flyttad som liten. Han går till trollskolan hogwarts där han träffar diverse personer bland annat Ron och Hermione. Sen görs 6 böcker till och han slåss mot de onda och vinner mest-
Analys: Han besväras av sin bakgrund (ärr och hans kändisskap) men överkommer det med tiden. i vägen står (så kallade) "mugglare", Voldemort med kompani och andra moboffer i skolan som tex Drako och vänner. Man inspireras lite men mest så är det bara kul.
Slutsats: Det är svårt att sammanfatta allt men det är massa sorg o död, blandat med massa lyckligt. Tycker jag representrar livet i "på en pinne" rätt bra. Smart tänkt av Rowling.
om du vill ha mer info är det bara att fråga eller gå in på Youtube och söka på trailers typ.
hoppas ni gilla :)

Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10