Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed II

Assassin's Creed II är ett tv och dator spel i Assassin's Creed serien, utvecklat av Ubisoft Montreal och utgivet av Ubisoft. Spelet är en uppföljare till Assassin's Creed. Historien utspelar sig i Italien under sent 1400-tal, i bland annat städerna Florens och Venedig.

Huvudkaraktären är en man vid namn Ezio Auditore da Firenze, en adelsman som väljer att bli lönnmördare för att söka hämnd på de män som ledde hans fader, och hans bröder, till döden. Nya funktioner i uppföljaren är bland annat att spelaren både kan ta vapnet ifrån sina motståndare och använda det emot dem, ta sig fram på vattnet genom att simma eller att ro båt och flyga i Leonardo da Vincis flygmaskin. Exciting!
Jag kommer inte gå in så mycket mera på storyn eftersom jag inte vill förstöra för er om ni tänker köpa spelet eller inte har vunnit ut det än.

Gameplayet är mysigt med utmärkta free-running och parkour metoder!
Det mesta man gör på spelet är parkour, close combat, och tysta lönnmord. Det är kul. Nuff' said.

Ljudet är okej men musiken i spelet är bara BÄST! Fast-paced musik när man är ökänd eller blir jagad/är i en konflikt, och lite lugnare musik när man freerunnar och bara chillar helt enkelt.

Kampanjen är skitbra men jag kommer inte gå in på detalj och jag nämnde varför tidigare i recensionen.


Multiplayer finns inte så om du vill köra multiplayer på Assassin's Creed, vänta på att Assassin's Creed Revelations kommer ut för att multiplayern på AC Brotherhood är dålig.

Gameplay 10/10
Ljud 9/10
Kampanj 9/10

Överallt så ger jag Assassin's Creed II en 9:a

Tack å hej för mig!

PS. Inga hatkommentarer tack, jag behöver de inte. Gå och trolla någon annanstans!

PSS. Sorry för att denna recension blev kort, hade tänkt att göra en längre men när jag klickade på posta första gången så försvann allt så jag fick göra en ny :I

Medlemsrecensioner24
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10