Svenska
MEDLEMSRECENSION

Duke Nukem Forever

Det började med att jag gick in på toa, gick och pissa, tog upp en bajskorv och kastade på väggen, barnslig humor direkt som jag gillade.

Det hela handlar om att rädda babes som utomjordingarna tar som gisslan.

Den första fighten i början får man förnedra fienden när man har fått ner honom på knän, och sparka hans öga in i ett mål, spelet börjar kännas barnsligt roligt.

Vapenvariationen är inte så stor, jag körde med Shoutgun genom hela spelet som kändes riktigt härligt att använda och växlade mellan flera olika. Machinegunet kändes ganska värdelöst, den skadade inte så mycket och ammunitionen tog slut väldigt snabbt.

Grafiken har jag inte så mycket att säga om, det är varken snyggt eller fult.

Genom att utföra olika saker som att döda en boss, lyfta vikter, klå något high score så får man större ego mätare som är livmätare i detta spel.

Två av spelets banor var direkt värdelösa, en då man är liten och kör radiostyrd bil, och en bana där man är under vatten och måste hitta hål där det kommer upp syrebubblor.

Det bästa i hela spelet var under tiden man körde Monster Truck, göra igenom allt, röja bland grisar, lika roligt som att köra Warthog i Halo.

Det tog runt 12 timmar totalt (med den tiden jag dog och fick börja om) att klara ut spelet.

Det är definitivt värt de 300kr som det kostar på Gamestop nu.

Och Duke har en så fantastiskt härlig röst.

+ barnsligt, Dukes roliga kommentarer, Monstertrucken

- tråkiga vapen, tråkiga pussel

Det blir 8/10

Samlat betyg: 6.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10