Svenska
MEDLEMSRECENSION

Test Drive Unlimited 2

Ju mer tid jag spenderar i spelet, desto större blir besvikelsen. Hade hoppats på mer efter första spelet, men kan inte påstå att det är bättre någonstans, annat än grafiken som de förbättrat något.

Jag har svårt att se spelet som ett "racingspel" eftersom det är totalt själlöst. I vissa "race" känns allt tillgjort, och de verkligen urlöjliga dialogerna ger varken mer själ eller racingkänsla till spelet. Fysiken i första TDU var inte alls något vidare bra men på något sätt känns det som att de lyckats försämra det ytterligare. Själva bilkörandet känns så otroligt stelt att man ibland undrar om det inte är stridsvagnar man sitter i.

Jag är inte riktigt säker på om jag blev mest besviken på spelet som helhet eller det faktum att de valde att inte ha med några motorcyklar i TDU2. För mig var det just motorcyklarna som fick mig att vilja köra runt och upptäcka varenda meter av Hawaii. Men det finns inget som motiverar mig att göra det i TDU2.

Det enda positiva är nog att om nu Eden games bestämmer sig för att göra ännu en uppföljare kan den förmodligen inte bli mycket sämre...

Samlat betyg: 5.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10