Svenska
MEDLEMSRECENSION

Minecraft

Jag ska skriva en liten kort rec. om minecraft (versision beta 1.8.1) :)
Jag spawnar i en liten dal med mycket träd. Jag gör genast en liten mijö katastrof och hugger ner många träd. jag craftar dom till trä plankor för att bygga ett litet hus.

Själva spelet går ut på att hitta saker och sen crafta dom till järn, yxor, värktyg, byggmatrial, armor och mycket mer! Jag gör en så kallad pick axe och gräver mig ner och med lite tur så hittar jag järn och guld. Och en stor gruva :). Lucky me.

Jag craftar en liten stege och går upp igen och bestämmer mig för en bra plats att bygga ett hus på. Efter ett par minuter så har jag ett litet hus med dörr och säng :D

Jag tar skydd för natten då mobs spawnar då. Det är som creepers som spränger sig sjävla, skellet som skjuter med pil båge, och spindlar som försöker hoppa på dig och såklart dom vanliga dummie zombieserna. Jag går och lägger mig och när jag vaknar upp går jag upp och njuter av sol uppgången.

Jag tittar rakt fram och då ser jag små kycklingar, grisar och kor :) Det här är minecraft. Det går ut på att crafta bygga hitta gruvor döda mobs och såklart bara ha kul.

Det finns också ett multiplayer läge där det är samma sak men bara att du har flera spelare med dig. Det är mycket roligare :)

Medlemsrecensioner22
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10