Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Harry Potter och hemligheternas kammare

Skrivet av: Virvelvinden   2011-10-12

i spele spelar du som trollkarlen harry potter o i början är du hos din kompis ron i hans hus gökboet sen åker du till diagongränden o till slut hogwarts

spelet är inte baserat på filmen som man kan tro utan på boken det är bra

när fjärde spelet kom förstörde de allt genom o göra serien baserat på filmen men origanl trilogin e väldigt bra spel

o tvåan är lätt det bästa

man kans pela spelet många gånger o de är väldigt mycket roligt

eftersom de e baserat på boken som är mycket längre än filmen blir filmen också lång o utseplar sig under ett skolår på hogwarts

grafiken e bra man ser vad alla föreställer men gubbarna ser dock väldigt töntiga ut stort minus!!! det enda som e bättre med fjärde sepelet e att gubbarna ser mycket bättre ut de borde se ut som i filmen men basera spelet på boken

då hade det fått 10.

jättebra spel!!!

+ bra handling
+ bra karkatärer
+ rolig o bra kontrol
+ äventryskänsla
+ quidish

-gammal grafik
-fula gubbar

8/10

8/10

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: Virvelvinden
    2011-10-12 23:16
    ASBRA RECENSION!!! Håller helt med skriv gärna mer <3
     
  • Skrivet av: Lockpicker
    2011-10-13 08:13
    Urkass recension, snälla skriv inte mer. Och sluta berömma dig själv P-12:a
     
  • Skrivet av: DonutDuDe
    2011-10-13 11:14
    Grymt bra recension, snart så borde du konkurrera ut Petter och övriga.
     
  • Skrivet av: Captian Price
    2011-10-13 16:14
    Okej.
     
  • Skrivet av: Häxkonster
    2011-10-13 18:34
    Urusel recension. Jag får ta och beklaga.
     
  • Skrivet av: Xeanorth
    2011-10-13 22:02
    Hahahaha, gökboet! Lilla gubben, läs på innan du recenserar, och din svensklärare måste tyvärr dö
     
  • Skrivet av: rullstubbe
    2011-10-15 10:12
    Mycket underhållande text
     
 
Mitt betyg:8/10
6 medlemsrecensioner
Samlat betyg:6.4/10
Info
  • Format:
    PS2, Xbox, PC, Gamecube
  • Genre:
    Plattform, Äventyr
  • Utvecklare:
    Eurocom
  • Utgivare:
    EA
  • Antal spelare:
    1
  • Premiär:
    15 november 2002
Omröstning Hur intresserad är du av Esport?
  • 4% Väldigt mycket
  • 12% Ganska mycket
  • 30% Kan kolla i brist på annat
  • 48% Helt ointresserad
  • 6% Vad är Esport?
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +