Svenska
MEDLEMSRECENSION

Unreal Tournament III

I det här spelet kör man i olika lag typ. Man kör olika saker dom sakerna är döda ett max antal gubbar och ta flagor till sin flaga och skjuta sönder en slags boll. Vapnen är bra det finns mini gun och laser pistoler och mer slags vapen. Storyn och grafiken är bra. Man kan få olika slags bonus saker som till exempel att man kan hoppa långt och en stor slaim klump som man går saktare i och fler saker. Jag gillade att stå på ett ställe och snipra alla som försökte komma till ens lägger. Det fanns en rocket launsher som gör en jätte stor explosion.


Typ alla banor var kul förutom första då var det bara träning. Det fanns bilar, flygplan, helikoptrar, och fler slags saker. Vissa banor var svåra andra lätta det var lite roligare med dom svårare. Man har typ två slags saker på varje bana. Dom två sakerna är en bräda som man åker fortare med och en sak man skjuter med och sen trycker man på en knapp så kommer man till platsen sen en slags teloporterare alltså.


Alla slags banor är roliga flagorna är rätt lätta och roliga och den där bollen jag skrev om den är rätt svår och rolig och sen när man bara ska döda ett max antal gubbar dom var kul fast lätta. Spelet är pris värt ska ni veta.

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10