Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Skrivet av: CapYx   2011-11-21

Jag har tyvärr inget minne utav första gången jag spelade detta på min Nintendo 64a. Men jag har många minnen utav att jag och min kompis satt och spelade detta. Fast vi spelade inte på grund utav att det var en spännande story. Vi spelade för att det var kul att utforska, Ut och kolla på hästarna eller kanske vara i slottet. Eller kanske slåss mot elaka monster?

Handling
Handlingen är att du spelar som Link. Han bor i ett litet grönt ställe som är kallat Kokiri forest om jag inte minns helt fel ;)
Du är den enda killen utan en fe där och du är lite ''mobbad'' Men när du väl får en ser alla dig med nya ögon. Ditt äventyr börjar i ett träd som förklarar för dig att Hyryle är i stor fara och det är ditt jobb att försöka rädda dagen! (typ) ;)

Kontroll
Kontrollen fungerar utmärkt för det mesta. Det som inte fungerar bra är när man ska klicka på touch skärmen. Det känns bara obehagligt och konstigt eftersom att man 99% av alla gångerna väljer att peta med fingrarna. Detta är inte ett stort problem men det förstör en aning ibland.

Grafik
Nu tänker jag vara lite jobbig men grafiken är.. Inte bra. Visst den är bättre än vad den var på Nintendo 64 men det är ingen ursäkt. Nintendo 3DS har snäppet under Wii grafiken och jag tror att både du och jag vet att 3DS spel kan se bättre ut än vad detta gör *host* Mario 3D Land, Resident Evil *host* Dom kunde ha gjort mer och bättre helt enkelt.

Musik
Musiken är precis lika bra som alltid. Dom har endast ändrat på en låt och det var eftertexts låten. Annars är allt likadant som förr :)

3D
Detta var ju då mitt första 3DS spel och jag kan säga det att 3DN är strålande! Man måste nästan lite illa även fast jag är väldigt van vid 3D nu. Detta är ett stort plus för jag älskar 3D!

Hållbarhet
Spelet är långt och riktigt bra. Du kommer att vilja spela igenom det igen ;)

Handling: 10/10
Kontroll: 8/10
Grafik: 6/10
Musik: 10/10
3D: 9/10
Hållbarhet: 8/10

Totalt 9/10

Medlemsrecensioner12
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10