LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Saints Row: The Third

      Nu har det blivit dags att srkiva ned mina tankar om Volition, Inc. hel galna Saints Row The Third.

      Det hela börjar med att du ska råna en bank i Stilwater. Eftersom The 3:d Street Saints som gänget man är med i kallas har blivit hyllade superstjärnor så blir folk inte speciellt upprörda över att man kommer in och rånar banken. Utan snarare tvärtom. Man tar sig tid till att skriva autografer och ta emot hyllningar.

      Men något går snett, ett annat, vid det här laget okänt gäng. Har lagt sig i bakhåll och eldstrid utbryter man springer igenom banken upp till taket för att fly via helikopter samtidigt som man ska ta med sig hela bankens kassavalv men planen går misslyckas och man blir tagna av polisen.

      Väl i fängelset så blir man upphämtad av gängmedlemmar från samma gäng som man sköts med inne på banken. Dem erbjuder en att samarbeta och vill dela på dem enorma intäkterna som Saints drar in. Du, Johnny, och Shaundi ber gängledaren för Syndicate en belgare vid namn Phillipe dra åt helvete och eldstrid utbryter igen. Nu på deras egna privatjet.

      Du, Johnny, och Shaundi tvingas fly genom att hoppa fallskärm och det för en till sandlådan för Saints Row The Third, Steelport.

      I Saints Row The Third så är du alltså i en ny stad där 3:d Street Saints inte betyder något utan istället kontrolleras utav Mourningstars, Luchadores, och Deckers.

      Spelet går på samma sätt som i föregångarna ut på att göra hela staden till Saints turf. Vilket i Saints Row The Third är spelets stora behållning. Du får kontroll över staden genom att göra helgalna aktiviter så som nyheten Genki activities eller gamla klassiskern Snatch. Du ska också investera i fabriker och butiker för att vinna kontroll över olika stadsdelar samt döda rivaliserade gängmedlemmar i så kallade gang operations.

      Som jag skrev tidigare så är detta spelets absoluta behållning. Aktiviterna är många och underhållande samt lagom utmanande.

      Kontrollen och ljudet i spelet är sådär. Ljudet faller ganska platt både när man kör bil och skjuter med sina vapen. Men det kanske är sådant man får ta? Kontrollen är lite svajig då och då, och man får ibland llida av en dålig kameravinkel för att spelet inte hinner med. Bilfysiken är dock härligt arkadig och det är fantastisk roligt att köra bil riktigt snabbt i spelet.

      Kampanjen är ett enda långt virr varv av förvirring för mig för maken till något ojämnare i spelhistorien har jag då aldrig varit med om. Uppdragen pendlar från fantastiska till urusla om vartannat genom hela spelet dessvärre. Jag kan känna att det var synd att dem satsade på att göra kampanjen så over the top, då jag tror det skulle vara en mycket bättre kampanj om de balanserade den mer som dem gjorde i första Saints Row.

      Saints Row The Third är dock ett bra spel och det har gett mig många härliga skratt från galen gameplay. Men är dessvärre alldeles för ojämt både tekniskt och spelmässigt för att det ska kunna få några av dem allra högsta betygen.

      Men gillar du sandlådespel och har lust att spela något du aldrig någonsin sett i spelväg tidigare då tycker jag att du definitivt ska ta en titt på Saints Row The Third.

      Medlemsrecensioner6
      Samlat betyg: 6.8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10