Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Skrivet av: Wii64   2011-12-28

Ocarina Of Time 3D är en remake av det populära spelet Ocarina Of Time till Nintendo 64 som sägs vara det bästa spelet genom tiderna. Aja, nog med det och dags med story.

Link är en vanlig pojke som bor i Kokiri Forest där det bara bor barn som kallas för Kokiris. Link är dock en hylian och hans mamma lämnade honom där i Kokiri Forest innan hon dog. Link får en mardrömm om när Zelda och Impa flyr från Ganondorf som jagar efter dom. The Great Deku Tree säger sen till en fé som Navi att hon ska säga till Link att Great Deku Tree vill prata med han. Men Mido som är ledaren över Kokiri stammen blockerar vägen till Deku Tree och säger att man behöver ett svärd och en sköld. Link går sen och letar efter ett svärd och sen så letar han efter 40 Rupees så han kan köpa en sköld. När Link har kommit till Deku Tree så säger han att en parasit är inuti han som Ganondorf har släppt in. Link måste besegra parasit och när han har gjort det så får han en Kokiri Emerald vilket behövs. Deku Tree säger sen att han ska till Hyrule Castle och träffa prinsessan Zelda. Nu är det dags för Link att komma ut från Kokiri Forest och till Hyrule.

Ocarina Of Time är mitt favorit spel och 3D versionen var faktiskt inte illa. Bra 3D och snyggt har det blivit fast dock så måste man hålla rätt för att 3D'n ska bli bra.

10/10
Bästa Re-maken ever!

Medlemsrecensioner12
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10