Svenska
MEDLEMSRECENSION

Saints Row: The Third

I det här spelet får man göra som man vill typ. Jag tycker det var annorlunda än dom andra spelen. Det har kommit nya poliser som heter STAG. STAG polisen har laser pistoler och jaktplan och mer men det jobbigaste av allt var att dom typ var överallt. Skurkarna var nya speciellt den som kom när man hade fem stjärnor. Det var en jätte biffig kille som tål väldigt mycket och kan slå undan bilar och sånt. Vapnen var nya och några nya vapen är enorm dildo och laser pistol. Dildon var nog roligast i början eftersom den kunde slå sönder bilar och sånt.


Man kan uppgradera sitt gäng och sig själv så att man tål mer och man kan göra så ens polare kommer med en tank eller helikopter om man ringer till dom. Det blev svårt när man fick fem stjärnor för det kom tanks och som sakt biffiga killar men det var lättare när man fick bättre vapen. Istället för att kliva in i bilen kan man hoppa in i bilen igenom fönstret och det fanns nya bilar och andra bilar som fanns i tvåan fanns inte kvar.


Storyn var bra för det hände mycket ooch storyn var rolig för att dom sa roliga saker ibland och ibland hoppa dom fram och sköt head shot på en gång. Grafiken var nog lite bättre en tvåan men jag tyckte dom kunde gjort vissa saker lite bättre men det var bra ändå. Man kunde samla på saker och om man får något om man hittar alla dom sakerna och det gick att få skicklighets poäng men dom får man inte något av.


Uppdragen var bra för att man skulle göra roliga saker och man skulle göra mycket och att man inte hade typ träning eller något i början. Man får belöning efter varje uppdrag,det är pengar och i bland får man ett vapen eller bil eller något. Jag tyckte det var coola karaktärer, visa såg äckliga ut och andra coola. Man kan springa fram till en person och slå ner dom i marken eller något och man kan dansa mitt i gatan eller ge komplimanger.

Spelet var riktigt bra. Man kunde göra nya saker, det var nya vapen och bilar. Äntligen fick jag gå runt och spränga saker.

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10