Svenska
MEDLEMSRECENSION

Demon's Souls (2010)

Skrivet av: Nanami   2012-01-05

Hade inte hört talas om Demon's souls innan och trodde det var ett ganska halvdåligt spel på grund av den halvostiga titeln. Men så mycket för fördommar!

Det första jag la märke till när jag startade var de sköna kontrollerna. Dodge funktionen är underbar och gör varje fight unik. Det enda jag inte gillade riktigt var targetting funktionen. Blir lätt att man får slag i ryggen om man inte passar sig i en stor klunga fiender.

Själva vägen till bossarna kan kännas längre än vad den egentligen är, då man får spela från början varje gång man dör. Därför måste man hela tiden tänka taktiskt och inte göra allt för många misstag.

Demon's souls är ganska buggat när det kommer till bossarna. Går att klara av en boss på flera olika sätt men oftast är pilbågen och dodgningen ens bästa vänner.

Spelet blir ofta beskrivet som "brutalt svårt" eller liknande. Det är inte mycket svårare än man gör för sig. Däremot är det sanslöst oförlåtande. Allt handlar om taktiker, inlärningar och tålamod vilket gör spelet så unikt och underbart.

Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10