Svenska
MEDLEMSRECENSION

Saints Row: The Third

Skrivet av: Skytrip   2012-01-06

En riktigt tjock snubbe med dålig hy, tatueringar över hela kroppen, näsblod, svart hår med rosa papiljotter och riktigt sexiga string, det är jag det!

Spelet börjar med att man rånar en bank, med en riktigt fin Johnny Gat hatt, sjukt som vanligt.
Efter ett misslyckat försök att råna banken så hamnar man i fängelset, och då får man göra sin egna karaktär, och jag har ju en sexig snubbe med papiljotter och string.

Spelet utspelar sig i staden Steelport nu, och inte Stilwater som i de gamla saints row spelen.

Gänget, third street saints, ledare har Johnny Gat har blivit kidnappad av fiende gänget The Syndicate, nästan hela Main storyn handlar om att bekämpa The syndicates, eller, hela spelat handlar om det.

Men vem har sagt att man behöver göra de uppdragen hela tiden?
Du kan istället utforska staden, hitta en riktigt snygg sportbil med en tiger i baksätet, maskottar utklädda till energidrycks burkar och blåa kaniner.
Man kan även hoppa in igenom bilrutorna, vilket jag blev rätt förvånad över ieftersom min karaktär är aningen för stor för att göra det, men han lyckas som vanligt med allt!

Och precis som i Saints Row 2 kan man lira co-op vilket gör allt sjukt mycket roligare.
Och så finns det ett online läge som heter Whored Mode som man får ett par skratt av.

Och att dra till plastik kirurgen, Image as designed, Hoppa fallskärm, råna civila eller döda dom med sjukt roliga grepp, det är min slags humor, sjuk humor..

Sammanfattning: Som vanligt, sjuk humor, förbaskat skoj story.
Men grafiken är inte den snyggaste man sätt, men enligt mig så gör det inget, så om man vill ha lika snygg grafik som i skyrim, då får ni köpa andra lir.

Betyg:

Grafik: 7/10
Story: 8/10
Hållbarhet: 9/10
Online mode: 7/10

Mitt betyg blir 9/10 pga den sjuka humorn!

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10