Svenska
MEDLEMSRECENSION

Kinect Adventures

Vad kan jag säga om Kinect... Det är skit... Jag blev verkligen besviken med den... Minst 50 % av funktioner som visades på trailern finns inte alls. Dessutom så finns det verkligen få bra spel till Kinect.

Kinect Adventures är en av dessa få.

I spelet deltar man i fem olika äventyr där man använder hela sin kropp för att styra. Jag ska ta varje spel för sig.

I den första spelet ska man slå bollar så att dem förstör träblock och bonuscirklar. Man använder främst händerna, men ofta så behöver man även använda benen och till och med huvud för att studsa tillbaka bollar. Allt fungerar bra, men ibland känns det som om bollarna flög igenom handen.
I den andra spelet är man i en glaskub under vattnet och fiskarna gör håll i glaset. Spelarens uppdrag är att fixa dessa hål genom att lägga någon kroppsdel på hållet. Spelet är roligast när det finns flera hål samtidigt och speciellt roligt om man kör med någon.

Den tredje spelet är båtar. Man styr båten genom att att röra sig åt vänster respektive höger. Ibland får man även hoppa. Under resan så får man samla "pins" för att få mer poäng. Det roliga med spelet är att dt finns flera olika vägar på varje bana och det finns till och med speciella vägar på molnen. Kul att spela tillsammans.

Den fjärde och min favorit är hinderbana där man åker på en platt vagn och måste undvika hinder. Man måste hoppa, ducka eller gå åt sidan samt samla pins. Spelet blir speciellt rolig i senare banor där man måste göra mycket.

Den sista spelet är den tråkigaste. Man är i en antigravitations rum och måste sväva runt för att förstöra bubblor. Man använder inte speciellt mycket rörelser och själva uppdraget är tråkig.

GRAFIK: Grafiken är bra. Dens design är passande till party-spel. Fin men inte realistisk.
9/10

LJUD: Musiken är OK. Inget riktigt bra men det har inget betydelse eftersom man hör den nästan inte ändå. Ljudet är bra.
8/10

GAMEPLAY/KINECT: Man kan spela fritt eller köra äventyr där man har någon uppdrag och får belöning efter man har klarat allt. Kinect kontrollen fungerar nästan perfekt och det är så länge den bästa Kinect-spel jag körde. Det skulle bli bra om alla Kinect spel funkade så bra. Det är ännu roligare att köra med en kompis (om man har stor utrymme)
9/10

SAMMANFATTNING: Den bästa Kinect-spelet som finns. Jag rekommenderar spelet, men det är inte värd köpet eftersom det finns så få bra spel till Kinect

PLUS: Kinect fungerar nästan perfekt, roliga aktiviteter

MINUS: Bara 5 aktiviteter, stor utrymme behövs för 2-spelare

Samlat betyg: 4.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10