Svenska
MEDLEMSRECENSION

Rayman 3: Hoodlum Havoc

Rayman 3 tog mig med storm för ca 8 år sedan. Jag hoppas att det gjorde det för er med för jag ångrar inte det här köpet det minsta lilla! Spelet börjar med att svarta så kallade hoodlums bygger ihop sig till stora jägare. Murphy (den gröna flygande grodan) är så klart livrädd och försöker att hitta rayman som ligger och sover under ett träd. Men han sover så djupt så att lilla murphy inte kan väcka honom. Han hämtar Globox (den stora blåa saken...) som frenetiskt försöker att få upp rayman. Men han drar så hårt när han försöker lyfta upp honom att raymans händer lossnar! Globox springer iväg och struntar i rayman medans murphy lyfter rayman i öronen och flyger iväg. Där börjar första banan! Bara den där lilla filmsnutten i början ger mig gåshud! Spelet går ut på att skaffa poäng för att låsa upp minispel och för att vinna över alla hoodlums som orsakar kaos i landet. Jag tänker dela upp spelrecensionen i 4 delar: grafik,ljud,spelbarhet och livslängd.


Grafik: 10/10 Kanske inte lika fin som de nyaste spelen men för ps2 är det här kanske det bästa plattformsspelet jag har sett grafikmässigt och miljöerna är så genomtänkta och fina så att jag vill hitta alla hemligheter!

Ljud: 10/10 Inlednings filmen av spelet (Jag tror inte att den finns i pc versionen) har så bra musik att jag inte vill sluta lyssna på den! Groove armanda är så passande för vad som kommer i spelet! Älskar musiken!

Spelbarhet: 9/10 Några buggar men man kan inte sluta spela ändå!!! Klår de flesta spelen!

Livslängd: 9/10 Med nutidens standard så är det inte det längsta men väldigt långt är det iallafall!

Totalt: 10/10 Kan inte sluta spela det när man väl har börjat och jag ångrar inte mitt köp för ca 8 år sedan! Ett måste för plattformsspel eller rayman fans!

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10