Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bulletstorm

Hej Epic och People Can Fly.

Det är Duke "Balls of steeel" Nukem här. Här för att säga att ni suger! Vad är ni för slags veklingar egentligen? Skapandes spel som är roliga att spela! Riktiga spel ska vara en plåga att ta sig igenom, man måste ha "Balls of steeel" för att kunna ta sig igenom sånna spel. Jag kastar bajs på ert jävla "spel". Ni borde prova mitt nya epos Duke Nukem Forever, för att se hur det ska göras. Där här ni något att skryta om, men ni är säkert för stora pussies att våga testa det.

pussies.

Seriöst jag förstår mig inte på er. Det är som om ni inte vet att banor ska se ut som skit, vara icke interaktiva och likna labyrinter som inte alls är intuitiva att vandra runt i.

Istället har ert spel Bulletstorm storslagna vistas som är sköna att vila ögonen på, bandesign som instinktivt berättar för spelaren vilket håll är den rätta att gå och sen har ni (jag kan knappt säga det här utan att skrika arga könsord på er) miljöer som är fyllda av alla slags roliga dödsfällor man kan andvända till sin fördel!?

Tror ni verkligen att någon kommer att njuta av att kasta en laserpiska runt en fiende, flänga fienden till sig och när den är nära nog, sparka jäveln på kulorna, byta till klisterraket funktionen på pistolen, skjuta raketen på den plågade fiendens mage och sen se jäveln segla igenom luften rakt in i en näste av elektriska flugor för att grillas ihjäl.

Kallar ni det skoj? Då har ni inte provat att skjuta en rymdgris med en pistol. Den står framför dig ful som stryk, med animationer från helvetet och du skjuter den med pistolen, pang, pang, pang, pang, pang och så faller den död. Eller med minigunnen, ratatatatatatatata, slår den i ansiktet och så faller den död. Snacka om tillfredsställelse.

That's what she said! Hoahahahahahahaha!

Och på tal om det. Många av era vapen har en sekundär funktion som är fantasifull och tillfredställande att andvända. Jag ska inte ens gå in på att fantasi är bara något tjejer utövar och snackar istället allvar med er om det här.

Jag är hertigen och ni vet att jag är hertigen. Jag är mannen som började hela den här grejen med coola vapen som "The Shrink-ray" och "Freeze-ray", så varför sa ni inget om dem här coola vapnen ni hade, så att jag skulle kunna ha snott dem!?

Nästa gång ni hittar på vapen som Penetrator - skjuter iväg en borr som gör att fienden kan fastna på väggen och snurra runt som en tok -, Flail Gun - skjuter iväg en nunchuk med två bomber istället för pinnar som kan snurra runt en fiendes hals och som du sen själv får spränga upp -, Bouncer - skjuter iväg en kanonkula som kan studsa som en basketboll - , eller den där laserpiskan. Ni vet, den som kan skicka iväg någon slags jedipush energiboll så att trettiotals fiender skjuts upp i luften och svävar uppe ett tag.

Nästa gång ni gör sånna vapen, ger ni dem till mig. Förstått! För helt ärligt hade vi inget nytt i Forever, inte mitt fel såklart, det var dem där jävlarna som gjorde spelet. Jag borde verkligen sticka upp en sopborste i deras arslen och bryta av pinnen.

När ni ändå håller på att ge mig saker, så kan ni ge mig fjärkontrollem till den där leksaks Godzillan ni lekte runt med, den behövs i min vägg av AWESOME. Annars kan ni burn and die.

Som era skämt. Burned! Hehehe, men seriöst, ni har mycket att lära er om oneliners. Hail to the king baby! Jag gillade dock vissa av dem, "Im gonna kill your dicks", den snor jag nog. Det har ni väl inga problem med.

....

Trodde väl det... pussies.

Och på tal om pussies, vad håller ni på med att försöka att berätta en story med lättsam hjärta och ambition. Försöker ni få mig att gråta? Jävla fruntimmer. En riktig story ska handla om att rädda bimbos. Punkt. Slut.

Er story kanske ger era karaktärer mål och personlighet, vilket i sin tur föder mer humor när dessa karaktärer integrerar med varandra och rolig situationskomik kan uppstå. Jag bryr mig inte. Vart är bimbosarna som ska räddas?

Enda bimbosarna jag ser i ert spel är era fiender som springer emot mig som galna groupies. Dem som jag dödar på alla slags kreativa sätt för att casha in mer "Skill-shot- points", så att jag kan fortsätta gotta mig i era awesome vapen, jag menar sugiga vapen...

... PUSSIES!

Så för att komma till slutet av mitt eleganta brev. Ni suger Epic och People Can Fly. Ni suger min saftiga kuk.

Hail to the King baby!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Plus: Roliga och fantasifulla vapen, skön arcade-action röj, skön humor (vissa gånger), vackra banor, vissa helt sjukt adrenalinpumpade sekvenser som får en att vråla som en grottman, roligt att hitta på kreativa sätt att döda folk med hjälp av omgivningen, Greyson Hunt påminner mig om Ohgren från Dragon Age och såklart VAPNEN! Speciellt piskan och att styra sina sniperskott i slooow mooooo.

Minus: Bossarna är ganska meh, humorn är en hit and miss, slutet är väldigt dåligt (fylld med allt som inte gör spelet bra, som helt onödiga guick time events).

Spelet har också en konstig vana att plötsligt bli väldigt mörk och seriös bland allt flams och det blir väldigt underlig stämning när skratten dör och man blir sur på spelet för att den sprider dålig stämning.

Ingen co-op läge, som skulle verkligen gjort det här spelet mycket roligare.

Min slutsats: På många sätt spelet jag önskade Duke Nukem Forever hade varit.

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10