Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mass Effect 3

Jag står på jorden och ser när "the reapers" förstör miljoner människors hem under de första minuterna och det ända jag kan tänka är "Fy F*n vilket snyggt spel.

Sedan så är det dags att sparka alien rumpa på typiskt mass effect vis. Min soldier shepard får snart ett vapen i hand av sin mentor Admiral Andersson och vi börjar att kämpa oss till Normandy som har blivit tagen ifrån ditt befäl. när vi väl kommer ut i rymden så får vi i uppdrag att försköka bygga ett enormt vapen som sägts ha kraften att döda alla reapers och vi beger oss till mars för att hitta ritningarna.

Till min hjälp så har jag under mitt befäl ett antal kända ansikten så som Liara, Ashley/ Kaidan och min favorit Garrus. Men det har även kommit till några nya ansikten så som den kaxige soldaten James vega som är lika underhållande med sin brytande spanska så som han är skicklig att döda motståndare.

Sedan så är jag en sådan spelare som verkligen vill undersöka allting vilket påde ger mig nya sidequest och får hjälpa till med problem som folk har. T.e.x en man som är arg över att hans familj inte får komma in på the citadel. Man kan ju undra om det inte finns bättre bekymmer när hela galaxen är i krig.

Allt detta betyder inte att det finns några saker som gör mig lite ledsen så som att några gamla favorit karaktärer offrar sig själva för att rädda det de tror på. Eller det faktum att alla minispelen är bortagna.

Men efter all speltid så tycker jag att jag har lyckas rätt bra med mitt slut. jag t.e.x fått ett 300 årigt krig att upphöra och fått en stor galax att samarbeta. Slutligen så vill jag passa på att säga att detta är ett av mina favorit tv- spel.

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10