Svenska
MEDLEMSRECENSION

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Skrivet av: gomsim   2012-04-13

Superbrothers: Sword & Sworcery EP är ett spel som enklast kan beskrivas att ligga på gränsen mellan spel och konst. Denna interaktiva saga har en audiovisuell kvalitet som, vad min åsikt beträffar, vida överstiger något annat i appstore. Kvalitetsmässigt är spelet fullt jämförbart med vilken AAA-titel som helst.
Hur som helst... Vad som händer när du startar spelet första gångern är att du kastas in i denna fantastiskt vackra värld, som med ett grymt sinne för detaljer målas upp för dig. Vem du är, var du befinner dig och varför är bitar av ett pussel som sakta hamnar på plats allt eftersom berättelsen fortgår.
De enda jag inte tror skulle se, och fullkomligt sugas in av spelets atmosfärtunga berättelse, är casualspelare som inte har tålamodet att sätta sig längre än fem minuter med ett spel.
Betyget jag har givit detta spel är förstås givet med hänsyn till att det är ett mobiltelefonspel; något man väldigt lätt glömmer bort när man vandrar i skogen mot Mingi Taw eller utforskar denna, bokstavligt talat drömlika upplevelse.
För min del förtjänar S: S&S EP en plats bland mina absoluta favoritspel, oavsett plattform.
Juste; skall du spela S: S&S EP, sätt dig någonstans där du inte kan bli störd, sätt på dig ett par fräna hörlurar och kör. ;)

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10