Svenska
MEDLEMSRECENSION

Resistance 3

Ett kul spel. Joe lämnar sin fru och sitt barn för att förstöra zombiernas(vad det nu är) näste. Han drömmer att hans fru är i fara och så börjar han tänka på henne.

Vapnen var väldigt roliga i början. Man har vapen som kan skjut genom väggar,skjuta el, och frysa andra till is. Väldigt bra vapen. Alla vapen hade en special attack.

Det var roliga banor. Man var på tåg,båtar och mer. Det var långa banor och det gilla jag. Det hände också mycket på banorna. Dem roligaste banorna var nog dem när man mötte zombiesarna som inte har några vapen utom bara springer om kring och kommer när man inte ser dem.

Zombiesanra var roliga. Dom visa en liten video varje gång det kom någon ny zombies. Bossarna var roliga dem också. Man skulle skjuta dem på olika ställen för att skada dem.

Storyn var väl sådär. Fördelarna var att det var bra när det var action och coola effekter. Nackdelarna var väl att storyn var oftast kort och rätt tråkig.

Grafiken var bra. Man kunde inte gå igenom zombiesarna som man kan göra i väldigt många spel.

Musiken var tråkig. Det blev inge bra action musik(om ni fattar vad jag menar) när jag tyckte det skulle vara det. Det var mest lugn musik.

Det var roligast i början för då visste man inte vad som skulle hända och man såg fram emot att spela Resistance 3 vilket man inte gjorde bland dom sista banorna vad jag tyckte.

Att samarbeta med sin kompis var roligast men det var lättare att se om man körde själv. Man kunde köra banor eller att se vem som dödar flest eller vad det nu var. Jag hade problem i slutet på grund av jag såg inte mycket(för det var halvskärm) och mina kompisar förlora ofta. Jag tyckte det var rätt dåligt att man skulle uppliva sina kompisar när dem förlorat.

Jag tyckte det var rätt dåligt gjort ibland och att det hände saker som man inte kan göra ibland,vilket det gör i många spel men det blev liksom tråkigare i det här spelet när det hände.

Slutet var en besvikelse. Joe kom hem med en helikopter och gav sin fru en puss och krama sitt barn och sen var det slut. Det skulle vara roligare om det hände något,inte bara att det tog slut poff liksom.

Plus: Roliga vapen,banor och roligt att köra med sina kompisar och att det var roliga fiender.

Minus: Svårt att se när man körde med en kompis, rätt tråkig story och dåligt slut och att man tröttnade i slutet.

Mitt betyg är 8 av 10!

Samlat betyg: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10