Svenska
MEDLEMSRECENSION

Lollipop Chainsaw

Fy fan asså brollan! Huvudpersonsinnehavaren i detta spel borde varit brolle junior eller barbro grimbe (min rektor) för huvudpersonen var jävligt b, helt borta i pallet asså. I dagens planeten jorden måste alla karaktärer ha ett skjutvapen eller en jävligt vass tunga/motorsåg vilket huvudpersonen inte hade om den inte hade haft det.

Spelet handlade om några zombies som aktade sig för brolle och kvinnor som ville ha lammkött. Lammkött typ unga killar nä jag skämta bara, de gillar zombies. Men spelet va riktigt jäkla bra, det får en tvåa dvs det näst bästa spelet jag körit.

Min polare Sander Johansson i Gnesta sa att grafiken var bra, jag vet inte för jag kollade inte när jag spelade, hade wireless och spela inifrån badrummet (ja, du fattar vad jag menar ;-) )

Grafiken går inte att se över, inte nåt man förlåter men den va ok.

Vad tycker ni?


Har läst bilbo två gånger nu, riktigt bra inte kass på långa vägar, innehåller vissa moment som e likt spelet typ att man dödar zombies med sjuka vapen.

För att summera denna recension vill jag säga två ord som summerar denna recension/eller bok om man nu hellre säger det ;-)

Jag spelar spel för skojs skull, inte för tråks skull.

Kul bild den är rolig tycker jag och andra folk så det är så om man gillar den och

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10