Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mass Effect 3

Skrivet av: fille49   2012-06-25

Ibland försåtr jag inte hur spelutväcklare tänker när det gör uppföljare, genom att ha 2 ganska mediokra spel innan trean skulle komma kunde ju allt bara bli bätrre men så blev det inte.

Allt börjar så snabbt och fort och man hänger inte med känns lite som en stephen king film blandat med michel bay transformers. Men det är ändå ganska trevligt att se shepard igen.

Man hinner iväg från jorden för att samla trupper som ska hjälpa dig att ta tillbaka jorden men man ville ju ha en battle på jorden inte var i helt enformiga rymdplaneter hela tiden som består typ 90% av spelet.

Gameplayn känns en exakt ripoff av mass effect 1 som var sjukt dålig och riktigt migränframkallande och det bådar ju inte gått att det går bakåt med utvecklingen.

MAss effect 3 har alldeles för mycket story och man orkar verkligen inte svara på alla jäkla saker som alla säger och sen till slut inte ha någon verkan på slutet det är ju helt sjukt värdelöst.

Det finns en del finna kameos från olika personer från tidigaredelar och andra spel som gör det kul att utforksa etag om inte miljöner var så extremt fula.

Som sagt grafiken är helt bedrövlig och ibland blir det nästan jobbigt för ögonen att se så stelbenta animationer susa igenom ditt blod. Hjärnan pullserar och bara bultar och behöver syre, man måste alltså stänga av varje timme eftersom det tar en sån stor hjärnkacipatititet av sin hjärna.

Spelet blir otroligt kort och man orkar knappt spela klart det man vill ju bara återvända till riktigta klass spel så som League of Legends där man gör nåt rligt iallafall.

Och multiplayern testade jag 2 minuter innan jag råkade buga mig ner under marken och hittade en salgs låda som gjorde att spelet krasha och jag var tvungen att insteallera om det och sedan sitta i timmar med support....

Ljudet låter riktigt jobbigt men ändra helt okej samt musiken låter som något jäkla gammalt rymdsaga som man kastad in in hela unversiumet för att få lite flytt.

Grafik 3/10
Ljud 5/10
Spelbarhet 4/10
Hållbarhet 3/10

+ Skönt att det är slut, shepard är cool.
- Allt som inte är bra

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10