Svenska
MEDLEMSRECENSION

Super Street Fighter IV 3D Edition

Skrivet av: Wii64   2012-07-12

Super Street Fighter IV: 3D Edition är en 3D version av 360/PS3 versionen. Spelet är samma sak bara att det är i 3D och till en Nintendo konsol. Spelet släpptes samma dag som Nintendo 3DS men jag skaffade det nån gång i början av Januari. Det finns karaktärer som Ryu, Chun-Li, Ken, Seth och fler. Det finns också Arcade där man möter karaktärer och jag gillar att det är Anime scener. Jag är inget stort fan av Anime eller Manga men vad jag vet så är det coolt. Det finns Online där man möter personer runt världen men Online laggar lite så det blir svårt och ahh, jag har bara vunnit 1 gång för att jag inte kör så mycket och att det laggar. Man kan låsa upp slags statyer eller sånt med antingen StreetPass eller slösa på en Play Coin men jag föredrar StreetPass. Man kan också möta en kompis och om kompisen inte har spelet så finns det Download Play. Man kan möta CPU också och man kan välja svårighetsgrad precis som Super Smash Bros.

Super Street Fighter IV: 3D Edition är ett kul spel, inte lika bra som 360/PS3 versionen men den här är ändå bra. Jag spelar inte så mycket och har aldrig StreetPassat med det här spelet men ändå ett kul spel.

Grafik: Det är bra grafik men jag gillar inte att alla står helt stilla som en sten i bakrunden så 9.

3D: Det är bra 3D men inte så mycket effekter, dom kunde ha gjort bättre 3D så 7.

Ljud: Jag diggar deras röster och dom är bra men låtarna är inte så imponerande så 8.

Spelbarhet: Det är ganska bra kontroller kan jag säga, gillar att man kan göra Special Attackerna lättare nu så 10.

Hållbarhet: Jag vet inte vad jag kan säga om det här men Arcade är inte så lång och det kan bli lite trist om man har kört länge så 8.

7/10
En 3D version som imponerar men ger ingen ny känsla!

Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10