Svenska
MEDLEMSRECENSION

Saints Row: The Third

jag tycker att Saints Row: The Third är en dålig uppföljare.

Jag började serien med Saints Row 1. Jag hade mängder av sköj och ilska med det här spelet.

Det är och förblir ett utav mina favorit spel långt in i framtiden.
Detsamma med Saints Row 2.
Saints Row 2 var ren extas, det är nog det spel som jag har spenderat mest tid i förutom kanske NV eller Skyrim, jag hade så mycket skoj, jag hade till och med skoj i campaign vilket som inte är riktigt the selling point utav Saints Row 2.

Såklart efter att jag hade så sköj med SR 2 så var det såklart att jag skulle ha timmar på timmar med skoj i SR 3.
Det hade jag men inte så mycket som jag hade i Saints Row 2. I SR 2 så hade jag timmar med sköj efter att jag klarade Kampanjen medans i SR 3 så var det så att jag klarade Kampanjen och sedan så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, eftersom jag hade gjort alla aktiviteter redan och tycker att göra om dom bara skulle vara repetitivt och uttråkande.

Så jag testade att gå lös lite, göra om min karaktär till en ohygglig skapelse, smälla till alla pedanter jag ser med en alldeles för stor lila dildo i ansiktet och använda flygande motorcyklar.
det här låter extremt kul eller hur men det räckte bara till i nästan 30 min var och då kom jag på vad som var så extremt tråkigt med spelet, och det var att dom lät spelaren få allting så tidigt.

i SR 2 om man ville ha något så var man tvungen att fan ta i för att få något medans i SR 3 så är det enkelt som saten att skaffa pengar och alla sorters mackapärer väldigt för tidigt. Vilket gjorde allting jag gjorde efter kampanjen ganska händelselöst då jag inte hade något att låsa upp samtidigt som man har 2 mille på kontot och varenda timme så får man 200 000 till och har köpt alla uppgraderingar så att man är lika oövervinnlig som Gats.

Kampanjen var också väldigt tråkig något jag gillade med den förra kampanjen i t.ex SR 1 eller SR 2 så kändes den aldrig så framåtriktad medans i dom förra spelen kunde jag köra uppdragen för att sedan mixa in lite aktiviteter när jag börjar få slut på respect,
medans i SR 3 så behövs ingen respect för uppdragen vilket betyder att man bara kan storma igenom uppdragen,
och icke sa nicke med aktiviterna man får inte starta med alla när man startar spelet eftersom vissa aktiviter är kopplade till storyn och speciella karaktärer.

När jag hörde det konceptet innan spelet släpptes tyckte jag att det lät riktigt coolt att dom sa att dom skulle göra aktiviteterna mer kopplade till storyn men allt dom gör är att göra spelet mer enkelriktat och dom nya aktivitetterna är riktigt tråkiga, jag hade hellre behållt Septic Avenger än att få Genki something something.

Det och *spoiler* dom dödade min favorit karaktär i hela spelet, dom dödade Gat, när jag hörde detta trodde jag att det var ett dåligt skämt.
Jag tänkte " dom kan ju inte döda en utav dom roligaste karaktärerna i hela spelet så tidigt eller?".
Det dom gjorde mot Gat gjorde mig fan ursinnig,
dom lät en sån viktig karaktär dö så tidigt och han fick inte äns en död som man fick se, allt man fick var ett skott och att Shaundi frågar efter hans namn på Intercomen.

Efter det så släpps man ut ur ett flygplan och fortsätter med dom dumma skämten och ignorerar det faktumet att din bästa vän dog. Precis det gjorde mig så jävla förbannad.
efter det så nämner dom hans namn kanske 2 eller 3 gånger i hela spelet också lämnas jag med Shaundi som PMS;ar genom hela spelet och Pierce som är så långt nere på min intresselista att han kan sitta i hörnet med dumstruten på sig.

Jag vill försöka dra upp ljus punkter men jag kommer inte på några allt jag kände för detta spel var pure hatred and loathing det är det enda sättet jag kan uttrycka mig på, också allt detta slarv med Volition själv att dom nästan aldrig släppte några patchar som om dom tycker att spelet är helt okej som det är även fast det finns en massa spelförstörande buggar och sen så kommer DLC-pengasugandet där dom säljer något som borde släppas inuti spelet.

Det finns inte väldigt mycket mer att säga förutom att jag tycker att Saints Row är en död serie förutom dom två första spelen alla kommande spelen är rent döda
Det är allt jag har att säga för mig.

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10