Svenska
MEDLEMSRECENSION

Portal 2

min vän slacky-kun här på gamereactor rekommenderade mig att skriva en recension om portal 2, men som tur är har jag redan spelat igenom det på min x-låda 360 och är därför redo att recensera spelet.

min första reaktion på när jag fick upp startmenyn var att det såg helt okej ut. jag försökte verkligen att inte tänka på de grafiska momenten men jag kunde inte sluta tänka på att det fortfarande körde gamla source-motorn som körts sedan halflife2 som kom ut 2004.

spelet var faktiskt innovativt men jag hade hoppats på fler bossfighter och kanske lite fler vapen än bara portal gun som egentligen inte bara är ett vapen. flera karaktärer hade också varit bra eftersom att jag saknade karaktärer att kunna känna igen mig i.

spelet var alldeles för kort, jag klarade det på ungefär 6 timmar men det var jättekul ändå. jag körde lite co-op över xbox live och det visade sig vara ordentliget kul förutom alla p12 som gnäller.

ljudet var inte allt för topnotch men det fungerade iallafall. kanske är bäst om man kör dolby 5.1 högtalarsystem,.

min rekommendation är iaf att du ska testa spelet och verkligen försöka njuta av det utan att tänka aldeles för mycket på dess visuella sidor. helt okej spel i övrigt

grafik 3/10
story 8/10
hållbarhet 4/10
ljud 5,5/10

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10