Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 3

Åter igen är det dags att plocka fram motorsågen och göra ett sista försök till att rädda mänskligheten, det vill säga det som finns kvar att rädda.

Jag börjar min vansinnesfärd då jag vaknar ur en dröm. Jag befinner mig på ett fartyg. Jag samlar ihop gänget och går upp på däck där jag får höra att Chairman Prescott fortfarande är vid liv. Förvånad och förbannad så inväntar jag hans entré. Det visar sig att Marcus far fortfarande är vid liv, men sitter fast någonstans långt borta.

Ganska snabbt så bemöts vi av en ny, ovanlig fiende. Nämligen Lambent, en sorts muterad version av locust. muterat från en parasit vid namn imulsion, som vi alla trodde var ett bränsle. Men så länge det blöder så går det att döda, eller borde jag säga såga?

Under spelets gång ska Marcus och sin grupp, vid namn Delta Squad ta sig till Marcus far, som sägs ha ett motgift för dessa Lambent.


Att detta är slutet på denna serie känns... bra. Detta har jag gjort förr, känner man väldigt ofta i spelet. Vapnen är i princip samma som vi använt genom hela serien. Motorsågen är riktigt ball, men det har blivit tjatigt. Några nya vapen får man använda, men det är väldigt få

Missförstå mig inte nu, jag gillar detta spel, vi får åka till alla möjliga nya ställen, som tex en storstad som blivit bombat av.. tja.. Mänskligheten själv. Vi får även åka runt i en så kallad Gas Barge, tänk dig en levande zeppelinare, det är lika coolt som det låter.


Grafiken i spelet är förbättrat, det är mycket detaljer, inte lika mycket laddande texturer, som de två första spelen led mycket av. Man vill verkligen bara stanna upp ibland och kolla på all förstörelse som skapats under kriget.

Styrningen är förbättrad den med, man rör sig smidigare och inte alls lika stelt. Jag gillar den!

Vi får även leka med Horde i detta spel, denna gång heter det Horde 2.0 och du mejar genom 50 våger av fiender, denna gång möter du dock en boss vid varje tionde våg, vilket innebär att du kan få springa ifrån beserkers, brumaks och en hel del andra med. Vi kan denna gång även bygga baser, stängsel, lockbeten, kanoner och en massa annat!

Fienderna känns inte lika brutala denna gång, Boomers/Grinders känns väldigt lätt att mörda. Vilket jag personligen gillar. Jag tycker inte om att tömma 3 magasin i nyllet på en ful fan för att han ska dö. Det ska gå snabbt!

Multiplayern fungerar riktigt bra. Dock kan det ta väldigt lång tid att hitta folk att spela med, så ett minus där

Den sista delen i Gears sagan har nått sitt slut, jag har njutit av varenda sekund det finns inte mycket ont att säga om Gears of War 3. detta spel rekommenderar jag verkligen till dig som gillar blod, grafik och maffiga vapen!

På plussidan:

Förbättrad grafik!
Mysig Gore
Horde 2.0
4 player Co-op
Clayton Carmine!


På minussidan:

Samma gamla tråkiga vapen

Rustningen är ful!

Tar lång tid att hitta andra över MP

Medlemsrecensioner11
Samlat betyg: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10