Svenska
MEDLEMSRECENSION

F.E.A.R. 3

F.E.A.R 3 var en besvikelse om man jämför med ettan för mig men det fanns några roliga delar också men skulle velat ha mer av Fear 3. Ibland var det tråkigt helst enkelt.

Man börjar i ett stort fängelse. Man sitter inlåst men sen kommer man ut och poliserna samlar sig för att ta fast en. Det går inte bra för poliserna(som vanligt).

Storyn var tråkig. Hände inte mycket så jag tyckte det kunde varit mer action och skräck. Man får se mycket när dem(Den man är och hans bror)små och hur dem uppfostrades. Uppfostrades inte bra.

Zombie bannorna var roliga men inte dem med poliser. Så det gjorde dem bra men det var inte jätte många banor vad jag tyckte som zombies var med i. Jag skulle dock velat ha fler olika zombies,fanns bara 2 eller 3 stycken olika zombies.

Grafiken var ganska bra. Kunde bli lite fel ibland men det händer ju nästan i alla spel. Fast dem kunde fixa till lite annat vad jag tyckte.

Vapnen var roliga. Vissa skjuter pilar och andra skjuter laser och det mesta av det andra var normala vapen(pistoler,automatvapen).

Online var ganska kul. Men tyckte dem skulle göra så fler kan vara med och spela. Man kunde också köra själv med en kompis och det var roligare än att köra online faktiskt.

När man kör med en vän eller online går det ut på att skjuta ner alla zombies/poliser och sen när man dödat alla startar en ny våg där fler zombies eller poliser kommer. Det är nästan som i Black Ops.

Man kunde köra olika sorters spel online. En där man ska hoppa in i andras själar och döda dem återstående och några till men den där man ska döda alla i hopa som jag beskrev lite i stycket här ovanför.

Alla zombies och poliser var ganska välgjorda men några saker behöver fin slipas lite tycker jag. Bossarna(Eller ja,inte direkt bossar da)var för enkla,skulle velat haft svårare.

Det var för kort kampanj tyckte jag. Kunde gjort det längre men banorna var någorlunda bra i alla fall. Men dem skulle gjort spelet längre.

Det finns mycket som behövs fixas hos F.E.A.R 3 och dem sakerna som inte var speciellt välgjorda som grafiken(lite till behövdes fixas där med),kampanjen,storyn. Men zombiebanorna,online och några saker till gjorde så F.E.A.R 3 bara fick en 6:a i betyg av mig.

Samlat betyg: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10