Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fallout: New Vegas

Skrivet av: magnre   2012-10-04

Spelet skulle fått en 10:a om det inte var så buggigt. Spelade först genom det på Ps3 och det gick smärtfritt, sen nu har jag skaffat det även till 360 och det är inte alls som jag kommer ihåg det. Massor med buggar och spelet hänger sig lite då och då. Men även om det är irriterande som 17 så har jag lärt mig leva med det.

Spelet är nämligen det absolut bästa jag spelat, någonsin. Jag älskar postapokalyptiska äventyr och det finns inget bättre sådant än Fallout New Vegas. Det finns så oerhört mycket att utforska. Jag spelade igenom spelet och tog upp det nåt år senare för att upptäcka att jag inte ens sett hälften av vad spelet har att erbjuda. Fraktioner som tidigare var fiender kan nu vara vänner och många uppdrag man får kan lösas på flera olika sätt.

Det går själv att välja om man vill spela gott eller ont och saker man gör i spelet påverkar ens karma. Det som kunde vara bättre är när man bestämmer utseendet på sin karaktär. Vill ha ännu mer valmöjligheter!

Har ni inte spelat det här spelet har ni gått miste om timmar och åter timmar av högkvalitativ underhållning. Rekommenderas!!!

Medlemsrecensioner12
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10