Svenska
MEDLEMSRECENSION

Vampire the Masquerade: Bloodlines

Skrivet av: S41b0t   2007-09-02

Vampire The Masquerade: Bloodlines
Grafik 8/10 ljud 8/10 Spelkontroll 8/10 hållbarhet 10/10

Vampire är en av dom spelen som man inte ser så mycket utav alltså man önskar att man såg mer av, det är ett riktigt skönt RPG som utspelar sig i vampyrvärlden.
Man går levels och lär sig Bla att: lockpicka, Hacka datorer, aima, Få bättre Diciplines mm.varje vampyr klass har olika Diciplines Typ som om jag väljer vampyr klassen Gangrel som är en vilddjur klass så kan jag växa klor och tillsist lära mig bli nån varulvs liknande varelse fast typ motsatsen till varulv?!?!. Jag vet det låter konstigt.

Men iallafall spelet börjar med att du typ varit ute på någon klubb och träffat en brud/kille beroende på villket kön du är. så går ni tillbaka till din lägenhet din gubbe tror väll att han ska värsting liget men blev visst något han inte hade anat istället han vaknar ca. 2h senare i sängen och där börjar spelet typ...

Som sagt det här är ett av dom spel som sällan görs det är svin bra story och inlevelse, synd bara att det inte görs så många spel som detta. jag älskade verkligen det här spelet och det har en plats på min topp 10 lista för det är så jävla bra..

Samlat betyg: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10