Svenska
MEDLEMSRECENSION

Legacy of Kain: Blood Omen 2

Blod, mord och Gore, ett spel helt i min smak

Du spelar som Kain, en vampyr vars makt försvunnit men du ska ta dig tillbaks och återerövra tronen. Du gör detta genom att praktiskt taget dräpa dig genom städer och underliga områden fyllda med Monster, tjuvar, andra vampyrer, soldater och även civila om du så vill

I början av spelet får du chansen att välja på två spelsätt. Antingen kan du välja den enkla delen, då blockar man slag genom att bara hålla inne R knappen.
Andra sättet är att du måste trycka R precis varje gång när du blir attackerad.
Det andra sättet är mer underhållande då det blir lite svårare och mer att göra i en fight.

Jag förundrades över hur brutalt spelet blev, slå av huvuden med spikklubbor var inte direkt något jag var beredd på när jag hade satt igång mitt Gamecube.

Grafiken kanske inte är den bästa, det är väldigt fyrkantigt, men ändå ett väldigt detaljrikt spel.
Dock så finns det en del grafikfel här och där, men det är inget som man stör sig på.
Detta är ett väldigt mörkt spel med den perfekta stämningen för att springa ut i natten och dricka blod från några offer, eller bara avrätta dom om man så vill.

När det gäller ljud så är detta spelet helt perfekt. Mystiska ljud och perfekt stämnings musik.
Men det bästa av allt är trots allt röstskådespelarna. Dom har gjort ett fantastiskt jobb i detta spel. Dels Kains röst, den passar honom perfekt, med en ondskefull härlig brittisk accent.
Sen att gå och lyssna på varenda liten konversation mellan civila som kan tala om hur rädda dom är, snacka skit om grannen.
Eller varför inte lyssna på Soldater som skryter hur många vampyrer dom mördat.

Helt enkelt ett mycket underhållande spel med många speltimmar. Det perfekta spelet om du vill låta huvuden rulla i ett härligt äventyr med mycket blod.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10