Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dead Island

Dead Island är ett zombie spel som kunde vara så mycket bättre. Techland kunde slipat lite till på en hel del saker tycker jag. Jag älskar zombie spel men inte det här, väldigt tråkigt eftersom zombies brukar vara coolt men inte i det här spelet.

Man är på en fest, man dricker och sen blir man trött och går och lägger sig. När man vaknar är allt dött. Man går runt och letar efter en utgång ur hotellet. Början var ganska bra men det blir sämre senare i spelet.

Man får välja mellan tre karaktärer om vilken man vill spela som. Jag tyckte alla var fula och det är ju kul om det är en cool karaktär åtminstone. Men det var inte så viktigt för mig.

Man gick omkring i den öppna världen och dem hade gjort vissa coola saker men det räcker inte för mig. Det behövs mer från uppdragen och den öppna världen. Det var dock lite roliga bilar.

Sen när man börja möta zombies var det väl ganska kul men sen blev det tråkigare och tråkigare. Jag tycker zombie spel ska vara mörka så man inte ser alla zombies. Om en zombie låg på marken visste man att den skulle resa sig upp. Det var tråkigt.

I början fick man hitta vapen på stranden för att döda zombies(till exempel en paddel, en trä bit och lite annat) men senare kom lite pistoler och så, det var inge fel med det.

Det kändes väldigt stelt. Man gick omkring vid stranden och vid hotellen och det kändes tråkigt. Om man kunde se hela sin gubbe skulle det nog vara roligare. Lite besviken över det. Men man blev lite van.

Det var många uppdrag och det är alltid kul men inte i det här spelet. Det var tråkiga banor och det tycker nog alla att det inte ska vara(Eller hur?).

Grafiken var ojämn och dålig. Händerna kunde var ojämna m.m. När jag tänker tillbaka(Så var det inte) så minns jag det som ett skrynkligt papper man satt ihop och kallat det för zombies. Så ska man inte minnas ett spel. Fast det var ju inte så.

Storyn var lite tråkig. Det hände inte mycket. Dem stod och prata sen kanske någon sa att det var en zombie på väg och sen stod man och la för saker för dörren. Det hände inte mycket mer.

Ljudet var ganska bra, man hörde bra när zombisarna var i närheten men det var lite jobbigt när man inte visste var dem var någonstans. Men ganska bra ljud.

Man kunde köra miniuppdrag som kunde vara lite roligt iaf. Fast jag körde inte dem så mycket för jag tröttnade ganska snabbt. Men det var kul till en början i alla fall.

Man går upp i level när man dödat eller gjort några saker vilket kändes helt värdelöst. Zombisarna gick också upp i level och tålde en hel del vilket är ganska bra.

Plus- Miniuppdrag, sega zombies, vapnen.

Minus- Storyn, grafiken, fula zombies, och man tröttnade.

Spelbarhet-4/10
Grafik-3/10
Story-4/10
Ljud-6/10
Hållbarhet-3/10

Slutbetyg: 4/10!

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10