LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Mafia II

      Skrivet av: spelfet   2013-01-02

      Mafia 2 handlar om en kille som heter Vigo. Han har en vän som heter joe. Och dom två och många andra är med på ett mafia äventyr. Spelet är från 18 år och det är inte så konstigt för det är massor utav svordommar och mycket våld och döda kroppar. Så det är inget spel för barn asså.


      Vad tycket jag som spelet?

      Mafia 2 tycket jag är en av dom bästa action spelen som finns. Visst det är bara för en spelare med det gör inget för man lever sig in i staden man är i och man lär sig känna Vigo och dom andra som man vårre med i spelet i verkligheten. Dock så är spelet litte för kort fast det är inget spel man spelar ut på en timme.

      Svårhetsgrader:

      Svårhetsgraderna i Mafia 2 är som det brukar vara i spel (LÄTT MEDEL OCH SVÅR) Den lätta är inte så lätt den första gången man kör fast sen när man lär sig så blir det jätte lätt att klara ut den lätta svårhetsgraden. Medel är ganska svårt och svårt är som det låter svårt.

      Grafik:

      grafiken är som GTA och det är alltså bra. Det finns ingeting att klaga på.


      Ljud:
      Ljuden är litte för högt. Jag menar när man går på nonting så låter det jätte högt. Även om man bara går på gräs. Jag överdriv litte där så högt är det inte fast det skulle kunna vara litte mer real.

      Spelet i sin helhet:

      Mafia 2 får betyg 8/10 för att det var en bra spelkänsla och bra grafik. Det som drar ner betyget är litte ljudet fast det är inte ett så stort problem. Det är mest slutet som jag inte gillar. För man får inget svar om vad som händer med joe:(

      Jag kan tipsa om det här spelet för det är värt pengarna ;)

      Medlemsrecensioner17
      Samlat betyg: 8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10