Svenska
MEDLEMSRECENSION

FIFA 13

Skrivet av: spelfet   2013-01-03

Nu så är det nya fifa spelet ute FIFA 13. Fifa 13 är som fifa 12 fast mycket mer realistiskt. Spelarna tar egna löpningar utan att man är den spelaren. Kommentatorerna är mycket bättre en dom andra fifa spelen framför allt engelskan. Svenska kommentatorerna säger ofta fel saker och är långsamma att kommentera spelet fast dom är också bättre än dom förra spelen.


VAD TYCKET JAG OM FIFFA 13?
Fifa 13 är jätte bra gjort. Och en sak som är roligt är att det är en ny sak i början i varje match. I Fifa 12 var det att man skulle skjuta på målvakten inför varje match men så är det inte i Fifa 13. I Fifa 13 så får man olika övningar som man kan samla poäng som tex skjuta i hinkar eller göra snygga inläg. Det är en sak som gör spelet lite roligare.

GRAFIK:
Grafiken i Fifa 13 är bra. Den är bättre än Fifa 12. Spelarna ser nästan ut som i verkligheten. Framför allt kända spelare som ronaldo och messi ser jätte lika ut.

LJUD:
Ljudet i Fifa 13 är helt okej. Det är som dom andra Fifa spelen värken dåligt eller jätte bra.

Spelet i sin helhet:
Fifa 13 är ett bra sport spel. Och mycket mer verkligt som när man har bollen så kan man inte bra skjuta utan att ha kontroll på bollen för om man skjuter om man inte har kontroll på bollen så blir skotten dåliga. Dock så är det som dom andra spelen att ibland när man spelar online så ger den andra spelaren upp och då om man leder matchen så kan det hända att man förlorar matchen fast man ledde. Fast det är ingenting att göra något åt.

OM NI GILLADE FIFA 12 SÅ GILLAR NI FIFA 13

Samlat betyg: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10