Svenska
MEDLEMSRECENSION

Red Faction: Battlegrounds

Red Faction Battlegrounds är ett spel till Xbox 360 Arcade. Spelet är i grunden ett bilspel där du skall utföra olika uppdrag i singleplayer läget. Du skall förstöra andra bilar, förstöra minor eller försöka överleva en bana under en viss tid. I dessa uppdrag kan du förtjäna guld,silver eller brons medaljer. Kampanjläget spelas igenom på ca 1 timme och är en förberedelse för onlineläget. I Onlineläget är det deatmatch, Catch the flag m.m som gäller. Tyvärr är det nästan omöjligt att i dagsläget hitta någon att spela mot i onlineläget. Eftersom singleplayer läget erbjuder ca 1 timmes spelande så är det spel inte värda de 800 points som det kostar. Visst var det hyfsat under den timmen men det blir snabbt mycket enformigt.

Grafik: Grafiken är sådär. Spelet utspelar sig i ett snettuppifrån perspektiv. Bilar och robotar ser hyfsade ut. Banorna kan dock vara lite väl plottriga ibland.

Ljud: Ljudet är dåligt och mycket enformigt.

Kontroll: Kontrollen funkar OK. Man styr med ena styrspaken och skjuter med den andra och detta funkar utan problem.

Värdet: Med tanke på den korta kampanjen och att onlineläget är dött så är värdet på detta spel uselt.

Rolighetsfaktor: Spelet är i det stora hela tråkigt men jag kan tycka att det första uppdragen var ganska roliga men det blir snabbt enformigt trots att kampanjen bara är 1 timme.

+ Kontrollen funkar OK
- Kampanjen är kort, Online läget dött, Priset för högt, Enformigt

Grafik 5
Ljud 4
Kontroll 6
Värde 2
Rolighetsfaktor 4

Samlat betyg: 4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10