Svenska
MEDLEMSRECENSION

Guild Wars 2

Guild Wars 2 köpte jag hem bara för skojs skull, men det var mycket bättre än vad jag förväntade mig. Jag har spelat nästan 2 timmar varje gång jag spelat Guild wars 2.

Man börjar med att göra sin gubbe. Och jag avskyr att göra gubbar för att dem blir alltid sådär bra, men när dem blir bra är det riktigt kul. Sen börjar man spelet. Kör ett uppdrag sen kollar man sina vapen och fixar till sina kläder m.m. I början var det riktigt kul med sånt, och det är det fortfarande. Att gå runt och döda ett gäng fiender var riktigt skoj, sen var det ju kul att se såna där typer som alltid förlorar, man kände sig lite proffsig eftersom man döda dem utan att dö men dem stod där och dog hela tiden.

Guild Wars 2 har en så vacker värld. Jag såg ju bara i alla trailers hur fin den var men när man spelar det så ser det så mycket finare ut. Sen gillade jag hur allt såg olika ut. Ett landskap(Ska man säga så?)var lite finare, ett annat var bara lite tråkigt att springa omkring i. Och sen har varje landskap saker som man kan samla. Vista till exempel, vista är gömd på vissa ställen och om man hittar dem och går in på dem så får man se en liten bit av stället man är på. Men det man samlade mest på var dem sakerna som man kunde trycka på så man hamnade där efter man dött(Roligt, har spelat det här spelet en massor men ändå minns jag inte vad dem heter).

World vs World är ett ställe där man möter andra spelare. När man checkat hela landskapet så gick man till World vs World, det var kul att vara med sitt lag och spöa ner andra spelare. Fast konstigt nog så kändes det som det bara var riktiga proffs som spelade World vs World. Förlorade ganska många gånger när jag spelat där.

Jag tyckte det var roligt bland landskapen att det fanns saker att göra nästan hela tiden. Det finns bossar som dem satt ut här och där och dem var svåra, därför vänta man tills det kom fler spelare och hjälpte än. Dem vanliga fienderna var ganska enkla att döda, om man var bra. Men jag tyckte det var riktigt irriterande när man gick förbi en fiende och att den sen började jaga en, sen blev dem fler och sen var man tvungen att döda dem för man höll på att förlora.

Självaste uppdragen var roliga men ibland kunde dem var riktigt svåra tyckte jag. Jag fick kämpa med vissa uppdrag men sen till slut gick det. Jag tyckte det var jobbigt i början när man möte bossar och förlorade mot dem, sen gick man tillbaks och dem hade fullt liv igen. Jag blev riktigt irriterad på det men jag klarade det sen.

Jag spelade som elementalist och i början tyckte jag min gubbe sög. Dem andra spelarna som inte spela som elementalist var mycket bättre, dem tålde mer och skadade mer. Men sen började man bli bättre och blev riktigt bra som elementalist, men det var riktigt kul i början även fast jag sög.

Vapnen var riktigt skojiga. Jag ville ha mer nya vapen med nya attacker men det fanns inte många vapen med nya attacker, men nya vapen fanns det. Det var roligt att skifta lite med dem olika vapnen man hade. Jag önska att man kunde få tag på ett legendariskt vapen, men det kostar en hel del.

Grafiken var riktigt bra. Fast det var bara lite dåligt ibland då det såg sämre ut, men det var bara vid vissa ställen där man egentligen inte ska kunna vara. Fast annars var det riktigt snyggt och jag störde mig inte på det där lilla fula.

Ljudet var riktigt bra. Musiken var ju riktigt underbar. När man satte på spelet och hörde när musiken var igång då blev det riktigt härligt. Även fast man gick runt ensam och inget att döda så var det ändå underhållande, tack vare musiken som man satt och njöt av. Röst skådisarna var riktigt bra. Vet dock inte om dem är kända eller något men jag kände igen lite av rösterna som var med.

Guild Wars 2 var underhållande, roligt, och svårt. Det är ett riktigt roligt onlinspel. Jag blev verkligen överraskad över hur bra det var. Jag tycker att ni bör ge Guild Wars 2 en chans ni som är fundersamma. Året spel för mig.

Grafik: 9/10!
Ljud: 10/10!
Hållbarhet: 10/10!
Spelbarhet: 10/10!

Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10