Svenska
MEDLEMSRECENSION

Syndicate

Handlingen behöver inte ta så mycket plats, du spelar en agent som har ett chip(s) (olw) i skallen, med det kan du styra andra och bli hyffsad ägd själv.

Man kan väl säga att handligen kretsar kring korruption och hämnd, men som sagt, handligen är väldig meh i detta spel.

Singleplayer kördes igenom på normal och kan gissningsvis ha tagit runt 6h, det var en rolig kampanj med en jävligt luddig story och ganska värdelös story med för den delen, desto roligare var själva gameplayet som är riktigt! bra, underbar kontroll och man har diverse roliga förmågor att använda sig av, bla kan man göra så fienden tar livet av sig själv, vända fienden så han slåss med mig istället.

Man har ett skilltree där man spenderar lite points så man kan styra hur gubben blir i slutändan.

Förbannat bra ai i spelet, fienderna flankerar, tar skydd och känns allmänt väldigt smarta, spelet är förbannat snyggt, mycket bloom klagar många på och ja, det är mycket bloom, men det är liksom meningen, ger spelet en unik stil, men både det grafiska och estetiska imponerar, likaså ljudet som håller referensklass, det dundrar på som fan när man skjuter, för skjuter det gör man.

Och man skjuter med en underbar arsenal dessutom, det finns mängder av roliga vapen som gör att man kan variera sitt slaktande ganska rejält.

Spelet innehåller bossar av typen "jag har slitit av mig allt hår, jag ska aldrig mer spela den här jävla skiten igen"..... dock sitter man snart där igen och när bossen väl är sänkt får man en härlig känsla av tillfredsställelse.

Jag kan garanterat tänka mig att spela igenom kampanjen igen och det gör jag sällan, gott nog så.

Sen har vi spelets coop som är the real bread and butter.

Jag lirar sällan coop utan föredrar singleplayer eller multiplayer ala cod och bf, men jävlar i havet, här har Starbreeze verkligen lyckats, coop sträcker sig över 9 olika banor med diverse uppdrag, man skapar egna eller går med i andras Syndikat.

4pers med olika klasser där det verkligen krävs att man samarbetar för det är relativt svårt, försöker man sig på att lira själv möter man snart liemannen.

Det finns mängder av saker att låsa upp och precis som i kampanjen har man ett skilltree där man kan spendera points för stt förbättra sin göbbe.

Ingredienserna finns där för väldans många roliga timmar och mycket nya saker att låsa upp, finns folket? Ja hitills har jag inte haft några problem med hitta folk och spela med oavsett tid på dygnet, så det känns bra.

Jag gillar som sagt inte coop men det här har fått mig att fastna, gott nog så!


Hittar man spelet för säg max 200 tycker jag verkligen man ska slå till!

Slutsats; Syndicate förtjänade verkligen inte att försvinna så enkelt, betyg; en jävligt stabil 9:a.

Samlat betyg: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10