Svenska
MEDLEMSRECENSION

New Super Mario Bros. U

Var så glad när jag först fick det, man känner verkligen igen sig från wii-versionen. Man spelade såklart som mario, luigi, blå toad ock gul toad, men man kunde nu också spela fem stycken, den femte använder wii u ipaden för att hjälpa de andra med att sätta ut blockar och hålla fasst fiender. Tröttnar man på banorna eller kanske klarat ut alla kan man testa sina skills och få guldmedalj i varenda challenge, det är både svårt, utmanande och kul.

Grafik 9/10 älskar bakgrunden och det vackra föremålen som vatten, bubblor, blocks och fiender.

Ljud 8/10 man känner igen låtarna och marios hoho. Vissa ljud kan vara irriterande men ibland roliga så man skrattar.

Kontroll 9/10 man kan använda den gamla wii-kontrollen och använda samma knappar. Wii us kontroll är lite krångligt för varenda rörelse har två olika knappar att välja mellan. Ibland är det svårt att veta vilken man ska använda för att få det enklast. Boost mode (femte spelaren) trycker bara på skärmen på att placera ut blocks.

Livslängd 9/10 banorna är lagom svåra och ännu svårare när man vill ha alla starcoins. Man samlar för att låsa upp nya levels. Är man klar med det kan man börja spela challenge-banorna och det tar lång tid att få guld på alla.

Spelet passar för alla åldrar från tre och uppåt. Spelet är lagom svårt för att passa alla. Jag har haft jättekul med spelet och hoppas att ni alla som har det känner desamma.

Samlat betyg: 7.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10