LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Crysis 3

      Skrivet av: wally   2013-03-05

      Jag har haft en enorm beslut ångest. Ska jag ge detta spel 7/10 eller 8/10... Efter att dragit igenom storyn återigen på den högsta svårighetsgraden så har jag bestämt mig.
      Vi börjar med storyn/ singelplayer. Personligen så tyckte jag inte att det hade hänt så mycket? Det går inte att komma ifrån att crysis är det absolut snyggaste spelet ute just nu. Men det är inte allt. I alla fall inte för mig.

      Men med handen på hjärtat så gillar jag crysis serien överlag och tycker inte att trean var dålig alls. Prophet känns mer som en ikon i detta spel. Hans mänskliga jag känns som att det försvinner bort i mörkret. Vi som spelat serien förstår nog varför han tillslut blev den han blev.

      Men till saken nu. Storyn är sig lik du ska stoppa cell och ceph. Det dyker självfallet upp komplikationer. Du har med en gammal kamrat på resan nämligen "Psycho". En annan soldat som burit nanodräkten. Våld, tårar och en jävla massa kul. Det är nog det du borde förvänta dig av storyn om du tar dig tid att spela och verkligen leva dig in i storyn! Även om den är runt 5-6h lång... Trots den korta speltiden så levde jag mig in i storyn. Men det är tyvärr ingen story som du fastnar för.

      En sak som dock var väldigt kul var den nya och omtalade pilbågen. Smygande har fått en ny betydelse. Sätter på cloak och byter position så att jag får ett bättre läge. Vips så har man skjutit ner 3 st. Ingen har hört något ingen har sett något och det bästa är att din energi har inte försvunnit helt och hållet. Det är nämligen så att om du skjuter med pilbågen så förlorar du ingen energi. Vilket du gör med pistol osv. Sen till en sak som var lite mindre kul det nya "hacking" systemet. Man borde kanske varit lite mer kreativa. Eller åtminstone tagit bort en del av det. Psycho känns deprimerad kanske med all rätt? I vilket fall flera gånger under spelets gång så blir du uppläxad. Påmind om saker som hänt. För som ni säkert redan förstått med tanke på alla bilder så har Psycho inte sin nanodräkt. Han söker svar och du kastas in i stridens hetta redan från start. Äventyret börjar mitt i regnet synen var dålig mycket smygande först. Men desto längre in i storyn du kommer så blir det mer och mer krig och skjut. Bilfysiken var skräp. Vilket jag tycker är synd. Crytek hade träffat rätt på nästan allt så uteblir bilfysiken. Men jag måste endå säga att crysis 3 är en enorm upplevelse. Sjuk grafik, ganska varierad story och riktigt bra ljud. Synd bara att dialogerna är mindre bra.

      Men varför inte lägga korten på bordet. Crysis 3 är ett multiplayer spel. Eller har blivit mer och mer. Jag personligen köpte det för multiplayern. Inte köpte jag det för storyn direkt. Som jag faktiskt tycker gick åt fel håll. Battlefield 3 modern warfare 3 är ingenting mot Crysis 3 multiplayern. Jag är helt såld på det.

      Många banor att spela. Sen finns det även ett nytt koncept som jag gillar starkt. Vilket alltså går ut på att två st spelare är "Hunters" och resterade fjorton är alltså vanliga cell. Cell ska överleva en viss tid för att att samla poäng. Om du dör så blir du själv en hunter. Frågar du mig så är multiplayer delen sjukt rolig. Speciellt om du har några vänner att ta en lan helg med. Vapen variationen är god och väldigt bra gjort. Vapnen överlag låter helt okey. Med ett bra ljud och kraftfull dator så kommer du få en enorm upplevelse som du inte kommer glömma på väldigt väldigt länge. Det lovar jag.

      Grafik: 10/10
      Ljud: 9/10
      Story: 7/10
      Multiplayer: 9/10
      Hållbarhet 7/10

      Samlat betyg: 7.8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10